4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lenešice si poradily s Údlicemi, čtyři branky byly víc než dost


Branky


56. L. Koubek , 58. T. Tykal , 63. L. Koubek , 78. M. Suk
6

V první půli se branka nekonala. Druhý poločas přinesl rychlou branku a převahu domácích. Po několika krásných akcích nakonec Lenešice zvítězily pohodlně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná šance

TJ Sokol Lenešice přivítaly na domácí půdě Údlice. Domácím se na vlastní půde zatím daří a tento zápas nebyl vyjímkou. První půle mnoho zajímavých momentů nepřinesla. Za zmínku stojí ale samostatný únik útočníka Tomáše Tykala. Ten dostal pas za obranu a šel sám na brankáře. Úspěšně ho položil, míč mu ale odskočil od nohy a k zakončení se tak nedostal. Do kabin se šlo za bagólového stavu.

Čtyři branky

Druhý poločas už byl o něčem jiném. Domácí Lenešice se v 56. dostaly do vedení. Po rohovém kopu se míč ocitl ve vápně. Střelu obrana zlikvidovala, odražený balón si ale našel kapitán Luboš Koubek a otevřel skóre zápasu. Hned po dvou minutách se míče ujal Tomáš tykal, který několika kličkami obehrál celou obranu a zakončil na zadní tyč. Brankář neměl nárok. 63. minuta a další branka. Pas za obranu dostal opět Luboš Koubek, který šel sám na gólmana. S ledovým klidem ho překonal a domácí už se pomalu radovali z vítězství. Poslední branku přidal střdající Miroslav Suk. T. Tykal mu přihrával do prázdné branky. Konečný výsledek byl tedy 4:0. Údlice tak odjely s prázdnou. Lenešice opět potvrdily, že doma jim to prostě jde.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lenešice
Roman Kučera, obránce TJ Sokol Lenešice: V prvním poločase jsme si toho moc nevytvořili, v druhé půli nám pomohla rychlá branka. Od té doby byla hra v naší režii. Bylo se na co dívat, padaly skvělé góly. Doma se nám prostě daří. Údlice toho bohužel moc neukázaly.




Sestavy


TJ Sokol Lenešice
Š. Ježek [-] - T. Tykal [-] , L. Matyáš [-] (64. J. Krebs [-] ) , R. Kučera [-] , L. Koubek [-] (78. M. Ševčík [-] ) , P. Šlégr [-] , P. Stini [-] , J. Petříček [-] , D. Berki [-] (69. M. Suk [-] ) , V. Šlégr [-] , D. Hrušovský [-]

Sokol Údlice
M. Lux [-] - O. Valenta [-] , M. Klöpsch [-] , Š. Micák [-] , L. Kučera [-] , D. Novotný [-] , M. Vašina [-] (71. M. Henych [-] ) , M. Horna [-] (66. R. Kramarski [-] ) , D. Krebner [-] , J. Hoferek [-] , M. Nítek [-] (58. J. Zavadil [-] )

Počet diváků: 65. Rozhodčí: FIŠL Marek - POLÍVKA Lukáš, FOLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Milan Jadrný, hráč
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru Lenešic. Doma jsou silní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza