Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litvínov doma nezklamal, Novosedlice nedokázaly využít povedeného začátku


Branky


5

Litvínovští zdolali hostující celek rozdílem čtyř branek i díky dvougólovým střelcům. Novosedlicím se zranil Matěj Štuler. Padla i červená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól i zranění

Novosedlice do zápasu vstoupily ve velkém tempu, gól se jim ale nedařilo vstřelit. Již ve 13. minutě se jim dokonce zranil Matěj Šurel a muselo se střídat. Do zápasu musel zaskočit Samuel Látal. Dvě minuty na to domácí proměnili šanci a ujali se vedení. Do kabin šli hosté s vědomím že hrají dobře, v koncovce se ale nedařilo. Poločas skončil za stavu 1:0. 

Jasný vítěz

Druhá půle byla jasně v režii Litvínova. Pracovali skvěle dopředu i dozadu. Hned ze začátku udeřili dvěma rychlými góly, o které se postaral Dominik Vácha. Hostí dokázali v 72. minutě vsítit branku po standardní situaci. Marek Vorel totiž stříleným centrem našel Pavla Karlíka a ten brankáře dokázal překvapit a skórovat.. Domácí ještě upravovali výsledek na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Litvínov
Tomáš Gergel, trenér: V utkání jsme dominovali. Šancí jsme si vytvořili mnoho, ale koncovka vázla. Výsledek měl být dvouciferný.




Sestavy


FK Litvínov
T. Liška [-] - P. Hasso [-] (62. T. Mikeska [-] ) , D. Vácha [-] (62. P. Pagač [-] ) , J. Ducháček [-] , T. Verner [-] (39. J. Vintr [-] ) , S. Mai [-] , J. Jonáš [-] , O. Havlíček [-] , M. Charamza [-] , J. Forman [-] , D. Hochel [-]

FK Novosedlice
J. Krajewski [-] - P. Karlík [-] , M. Jadrný [-] , D. Vorel [-] , M. Štuler [-] (13. S. Látal [-] ) , P. Janota [-] , M. Vorel [-] , M. Janota [-] (62. S. Šatný [-] ) , T. Vovesný [-] , L. Mach [-] , O. Čabelka [-]

ŽK: 70. D. Hochel , 82. S. Mai . ČK: 71. D. Vorel .
Hráči zápasu: J. Jonáš , D. Vácha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAVIČKA Josef - KRUTINA Radek, VRBOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Miroslav Longauer
Tip experta: výhra domácích

Litvínov zvítězí, nemůžu jít proti svým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích