4:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 11:00

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podbořany využily zahozených šancí Lenešic a na penalty rozhodly


Branky


11. M. Janoušek (p.) , 19. M. Vybíral , 69. M. Parpel - 5. T. Tykal , 58. T. Tykal , 67. T. Tykal
3

Lenešicím k výhře nepomohl ani hattrick. I přes poziční převahu padly s Podbořany na penalty. Rozhodly individuální chyby a nepřesnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poziční převaha nestačí

TJ Sokol Lenešice do zápasu vstoupily ideálně a to gólem již v 5. minutě.  Několik minut na to byl však odpískán dle slov Lenešických hráčů přisnější pokutový kop a Podbořany úspěšně srovnaly. Po dvaceti minutách už domácí celek vedl. Hostí sice hráli více na míči a úspěšně kombinovali, chyběla však koncovka. Toho dokázali domácí využivát v podobě nakopávaných balónů. Po 45 minutách byl Tatran ve vedení.

Zpečetěný hatttrick

Druhý poločas se hosté stále snažili hrát více na míči. V 58. minutě bylo srovnáno a to díky druhému gólu Tomáše Tykala. Ten dokázal umístit míč do branky přímo ze standardní situace. Chvíli na to zvládl již zmiňovaný hráč dovršit hattrick. O dvě minuty později bylo po chybě brankáře opět vyrovnáno. O výsledku zápasu tedy rozhodl penaltový rozstřel.

Jednu chytit nestačí

Pokutové kopy začaly úspěšně na obou stranách. První tři penalty byly úspěšně proměněny. O první neúspěšnou se postaral brankář hostujících, který dokázal míč lapit. To však Lenešicím nestačilo, jelikož domácí brankář posléze chytil dvě za sebou jdoucí penalty a rozhodl o tom, že bod navíc zůstane v Podbořanech.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lenešice
Roman Kučera, obránce: "Měli jsme poziční převahu. Gólů jsme měli dát mnohem víc. Osobní chyby a nevyužité šance nás staly bod."



Sestavy


TJ Tatran Podbořany
O. Bureš [-] - P. Sprugevich [-] , K. Turek [-] (66. P. Tošner [-] ) , J. Turek [-] , M. Kováč [-] , M. Janoušek [-] , M. Baša [-] , M. Vybíral [-] (80. L. Kamír [-] ) , J. Kerda [-] , M. Parpel [-] , V. Gregor [-]

TJ Sokol Lenešice
V. Šlégr [-] - P. Stini [-] , R. Kučera [-] (85. P. Šubert [-] ) , T. Neuman [-] (75. M. Ševčík [-] ) , T. Tykal [-] , M. Suk [-] , D. Berki [-] , J. Petříček [-] , L. Koubek [-] , P. Šlégr [-] (49. J. Vild [-] ) , J. Pokorný [-]

ŽK: 43. V. Gregor , 73. M. Baša , 79. M. Janoušek - 53. R. Kučera .
Hráči zápasu: O. Bureš - T. Tykal .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: REINER Jakub - LAVIČKA Josef, MRÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Roman Kučera
Tip experta: výhra hostů

Zvítězíme. Příprava nám nevyšla, ale budeme chtít začít vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů