2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:30

29.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uvolněný fotbal ze strany ASK Lovosic


Branky


54. M. Kerner , 71. M. Kerner - 45. M. Walter (p.) , 51. V. Brožík , 86. M. Walter
4

ASK Lovosice, které jsou v tabulce na posledním místě, včera ubojobali výhru nad FK Krupka 3:2 a udělali si radost v předposledním kole soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Krupky tahali od začátku za kratší konec.

První poločas byl hodně uvolněný fotbal z obou stran, FK Krupka byl více na balónu, ale přesto hostující tým měl více brankových příležitostí. Ze strany domácích to vypadalo, jak kdyby vstali ráno špatnou nohou. Mnoho zkažených přihrávek, malá agresivita a díky tomu šel ještě soupeř ve 45. minutě do veddení, když hlavní sudí písknul penaltu pro hosty. k balónu se postavil Matěj Walter a jednoznačně proměnil. Stav utkání po prvním poločase 0:1.  

Tvrdá rána a na to zasloužené srovnaní.

Začal druhý poločas a hned v 51. minutě došlo k navýšení skóre, když se do branky domácího týmu trefil hráč s číslem 11 Brožík Vítězslav a upravil skóre na 0:2. Vypadalo to už na klidný zápas, ale v 54. minutě si jeden z hráčů řekl, že už toho má dost. Konkrétně Matyáš Kerner, který rozvnil hostující síť a snížil na 1:2. To nebylo vše od domácího týmu. Celý tým zabral, nic nevzdali a v 71. minutě vyrovnal střelec prvního gólu Kerner Matýaš po hrubce v obraně. Hostujícím tentokrát obdržené góly nesvázal nohy a měli několit dalších příležitost. Ujala se až ta v 86. minutě, když se po druhé v zápase trefil Matěj Walter po krásné přihrávce Tomáše Záruby. Za mě zasloužené výhra hostujícího týmu. Kdyby neměli obě levé nohy skóre mohlo skončit rozhodně větším rozdílem. 



Ohlasy k zápasu



Velká spokojenost jiskří z očí hráče Lovosic Romana Podrazila, který se je šťastný, že tým je zase kompletní a je znát co v něm je.



Sestavy


TJ Krupka
V. Stoklasa [-] - L. Žolcer [-] - M. Pokorný [-] , J. Gajdoš [-] , D. Hloušek [-] , M. Kerner [-] , P. Schubada [-] , P. Paunkovič [-] , J. Kotrba [-] (60. M. Krogner [-] ) , D. Horváth [-] , D. Skrčený [-]

ASK Lovosice
T. Loubal [-] - O. Neruda [-] , V. Brožík [-] , J. Gaube [-] (77. D. Walter [-] ) , T. Záruba [-] , M. Walter [-] , R. Espinosa [-] (70. J. Petrus [-] ) , M. Suchý [-] , V. Jakubíček [-] , M. Suchý [-] , V. Chládek [-]

ŽK: 39. L. Žolcer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sabo Miroslav - VLK Lukáš, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích