3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

28.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocený zápas mezi Perštejnem a Horním Jiřetínem


Branky


5

Rozhodčí. to je po dnešním zápase kapitola sama pro sebe, o které by se né jeden fanoušek mohl rozpovídat na x dalších hodin, zvlášť fanoušek Perštejna. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý zápas krásné sluneční soboty se odehrál v Horních Jiřetíně, kde domácí vyhráli 3:2 proti TJ Spartak Perštejn. V Jarní části se Spartaku moc nedařilo, ale stejnak šli do zápasu se s vtyčenou hlavou a věřili ve výhru. Ze začátku velmi vyrovnané utkání, přesto že šel Horní Jiřetín do druhého poločasu s jednogólovým náskokem.

Tak kluci z Perštejna zatli zuby nehty a do druhého poločaseu si drželi vedení 2:1, ale v 72. minutě byl proti Kopecký Ondřej, který srovnal na 2:2 a zápas tak došel až k penaltám. Tam se pak už domácí nemýlili, proměnili všech pět penalt, a nechali tři body v Horních Jiřetíně. ,,Zápas bych hodnotil velmi kladně, podali jsme týmový výkon, dali jsme dva krásné góly, ale bohužel jsme prohráli na penalty‘‘ smutnil trenér Perštejna. Řekli byste si krásná sobota, jdeme se podívat na pohledný fotbal, ale zrovna dnes se hlavní rozhodčí moc dobře nevyspal a fanoušci hostujícího týmu použili více než jen slušná slova na jméno hlavní sudího. ,,U nás panovala frustrace, protože celý zápas byl řízen od rozhodčích na stranu domácích. Mrzí mě, že se tohle v Čechách děje. Potom co mi do očí řekl hlavní sudí, jsem nevěřil vlastním uším, že se tohle opravdu děje‘‘ rozčíleně podotknul trenér Perštejna. Za vyzyvatele se v 36. minutě prosadil Ondřej Hlaváček a později již už zmiňovaný Kopecký Ondřej. Za hostující tým si spravil chuť Salák Michal a 14 minut poté Jaroslav Holman. Z mého pohledu to nebylo vůbec vyhrocené utkání, až na některé souboje a pak samozřejmě konflikty s rozhodčím. Hlavní trenér přiznali, že se nechce vymlouval na rozhodčí, protože celé jaro bylo pro tým z Perštejna slabší, ale tenhle předvedený výkon od hlavního sudího byl prostě špatný. ,, Cílem je paradoxně neskončit v pásmu sestupu, po povedeném podzimu jsme si spíše věřili na přední příčky tabulky, ale jak říkám, jaro se výsledkově nepovedlo, i když jsme byli v mnoho zápasech lepší, tak se hraje fotbal na góly a těch napadalo málo‘‘ rozpovídal se trenér. Po odkrytí pár informací se vedení Perštejna chystá doplnit kádr a v létě více potrénovat, aby se zapomnělo na nepovedené jaro. Po dnešním odehraném 28. kole zůstavají oba týmu na stejných příčkách tabulky jako před zápasem. Tj Spartak Perštejn tedy obsazuje 9 místo a TJ Sokol Horní Jiřetín předposlední místo tabulky.



Sestavy


Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - J. Hajník [-] , M. Svoboda [-] , R. Džuban [-] (91. P. Šuber [-] ) , T. Kuhz [-] (65. O. Kopaničák [-] ) , P. Janda [-] , O. Hlaváček [-] , P. Linka [-] , O. Kopecký [-] (82. L. Dargaj [-] ) , V. Přibyl [-] , R. Veverka [-]

TJ Spartak Perštejn
L. Pechar [-] - P. Exner [-] , D. Nobst [-] , J. Holman [-] , M. Prokop [-] , M. Salák [-] , L. Svoboda [-] , D. Klíma [-] , M. Filip [-] , J. Chmelan [-] , L. Rusník [-]

ŽK: 87. L. Dargaj , 89. V. Přibyl - 48. P. Exner , 61. D. Klíma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - SABO Miroslav, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Česnohlídek

Expert: Pavel Verbíř mladší
Tip experta: remíza

Jiřetín-Perštejn 2:2
Oba týmy potřebují body a myslím, že si je rozdělí po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích