Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

28.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecká nálada na straně Žatce


Branky


5

Po dnešním zápase si Klinec Petr zpravil chuť, když jeho tým přejel FK Lovosice 5:1 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včerejší demolice ze strany domácího Žatce, se zastavila u pátého golů, i když hosté šli ve 23. minutě do vedení po Víta Jakubíčka a zdálo se, že půjde o vyrovnaný zápas. Proti byl již zmiňovaný Petr Klínec, který vstřelil první gól domácích ve 38. minutě zápasu. Do konce prvního poločasu rozvlnil síť také bratr Petra Filip Klínec a stav utkání byl náhle příznivější pro domácí. Utkání se do konce prvního poločasu tak nějak více méně jenom doťukávalo a trenéři už vymýšleli, jaký dají signál hráčům v kabině během přestávky. 

 Je tu druhý poločas a aktivněji do něj vstoupili hráči Lovosic, když si vytvořili mnoho šancí, ale žádná neskončila za zády brankáře. Vzápětí Lovosice neproměňují z protiútoku a školáčky faulujou, až to vyvrcholí v 50. minutě, kde rozhodčí tasil červenou kartu. Ta směřuje na adresu Víta Kozla, pro kterého zápas skončil. Tento moment zápasu byl nejspíš klíčový. Domácí se z toho už nedokázali vzpamatovat a domácí celek nasázel tři branky během 8 minut. V 67. Pinkr Petr, v 69. po druhé v zápase Klínec Petr a na konečných 5:1 upravil Klíč Pavel. ,,Musím konstatovat, že zápasem nejsme vůbec, ale vůbec spokojeni‘‘ smutně vyřekl hlavní trenér Lovosic Podrazil Roman.



Sestavy


FK Slavoj Žatec
A. Richter [-] - P. Pinkr [-] , P. Klinec [-] (84. F. Lebduška [-] ) , P. Hoferica [-] , P. Klíč [-] , O. Smékal [-] (26. P. Votava [-] ) , F. Klinec [-] (77. J. Holštajn [-] ) , J. Zmrhal [-] , L. Beneš [-] , J. Vlček [-] , G. Suchan [-] (84. A. Horák [-] )

ASK Lovosice
T. Rulf [-] - Y. Khanzhyiev [-] , M. Walter [-] , J. Gaube [-] (75. R. Podrazil [-] ) , L. Král [-] , V. Chládek [-] , V. Jakubíček [-] , D. Walter [-] , J. Petrus [-] , V. Kozel [-] , M. Suchý [-]

ŽK: 35. P. Klíč , 63. P. Votava - 10. M. Suchý , 20. J. Gaube , 77. J. Petrus . ČK: 50. V. Kozel .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SCHREINER Martin - KRUTINA Radek, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Česnohlídek

Expert: Pavel Verbíř mladší
Tip experta: výhra domácích

Žatec-Lovosice 4:0
Domácí projeví roli favorita a bez problému porazí sestupující tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů