0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

28.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas 28. kola skočil pro Kadaň bůrem.


Branky


30. D. Ebert , 65. L. Marič , 68. V. Pocner , 73. M. Vrzák , 87. V. Pocner
5

Odehrál se poslední zápas 28. kola mezi FK Litoměřicko a  FK Tatran Kadaň, který skočil jednoznačně ve prospěchu hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší prohra pro Kadaň? Ano, je tomu tak. Kadaň v posledním kole 28. kola dostala výprask, když si pro tři body přijeli hoši z Litoměřicka a nasázeli domácím pět fíků. Zápas začal poklidným tempem, ani jeden z týmu gólově neohrozil bránu, takže brankáři obou týmu měli nohy nahoře. Ve 30 minutě se musel golman Kadaně ohýbat pro balón do sítě, jelikož o první branku utkání se postaral Ebert Dominik a poslal tak hosté dovedení. Poté golmani si mohli zase v klidu oddychnout, protože do konce první poločase ani jeden z týmu neohrozil branku. ,,První poločas jsme se snažili vycházet ze zodpovědné defenzívy a podnikat rychlé protiútoky, jen škoda, že se nepodařilo vstřelit více jak jednu branku‘‘: hlavní trenér Litoměricka. 

Začal druhý poločas a tým z Litoměřicka měl rozhodně navrch a to se také potvrdilo v demoliční osmi minutovce, když se v 65. minutě prosadil Lukáš Marič, tři minuty poté Vladimír Pocner a na 4:0 upravil Matěj Vrzák. To už pak bylo skoro jasné, že si hosté budou užívat hru a získané tři body, ale v 87. minutě dal svůj druhý gól Vladimír Pocner aq fanoušku mohli hlásat, pátá právě teď odbila.



Sestavy


FK Tatran Kadaň
P. Hanus [-] - A. Janda [-] , T. Kukačka [-] , R. Holický [-] (80. F. Vicány [-] ) , M. Kocík [-] , V. Karban [-] , J. Kotlan [-] , M. Junek [-] (46. V. Salač [-] ) , J. Zápotocký [-] (80. P. Králík [-] ) , P. Soukup [-] , M. Tancoš [-]

FK Litoměřicko
J. Strnad [-] - O. Mach [-] (60. V. Pocner [-] ) , M. Marič [-] (46. D. Mrázek [-] ) , D. Ebert [-] , L. Marič [-] , F. Frank [-] , V. Flégl [-] , M. Vrzák [-] , T. Hruška [-] , M. Novotný [-] , D. Dura [-]

ŽK: 70. P. Soukup , 80. J. Kotlan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOCOUREK Matěj - PAŠEK Lukáš, HANZAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Česnohlídek

Expert: Pavel Verbíř mladší
Tip experta: remíza

Kadaň-Litoměřice 1:1
Vyrovnané utkání, kde si rozdělí body oba týmy rovnoměrně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích