Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

19.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí doma podlehlo Bratrušovu


Branky


7

V utkání 19. kola doma přivítalo Jestřebí, tým z Bratrušova. Bratrušov rozjel jaro ve velkém stylu. To potvrdil i v Jestřebí a dokázal zde zvítězit 1:5. V tabulce si tak udržel třetí místo. Jestřebí se propadlo na desáté místo tabuky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Bratrušov

Jestřebí, vítěz zimního šumperského poháru doma hostil tým z Bratrušova. Na menším hřišti v Jestřebí je to vždy urputný boj. Od začátku bylo utkání neurovnané. Až ve 22. minutě po závaru před domácí brankou, se hlavou prosadil Tomáš Mojestík a hosté tak vedli 0:1. Těsně před koncem prvního poločasu napřáhl ke střele Jíří Žižka a míč vyražený brankářem domácích na zadní tyči uklidil do práždné branky Matěj Hlavinka. Do šaten se tak šlo za stavu 0:2 pro hosty. 

Hosté přidali branky a zaslouženě zvítězili

Dvoubrankové vedení bývá po poločase ošemetné. Hosté ale hned ve 46. minutě dokázali přidat další branku, kdy se opět po střele a vyražení brankáře domácích dostal k míči kapitán Marek Prucek a zvýšil už na 0:3. Jedna z nejhezčích akcí ve středové řadě pokračovala od Tonyho Cakirpaloglu polovysokou průnikovou přihrávkou na rozběhnutého Jiřího Žižku, který si míč výborně převzal bokem těla a potom už jen prostřelil domácího brankáře a zvýšil tak v 67. minutě už na 0:4. V této chvíli už měli hosté utkání pevně pod kontrolou a vytvářeli si další šance. V 80. minutě přišla chvíle Tomáše Mojestíka, který se krásně levou nohou položil do centru z pravé strany a zavěsil pod břevno. Ještě těsně před koncem se domácím podařilo alespoń snížit, kdy po rohovém kopu se hlavou prosadil Viktor Švub. Bratrušov tak dokázal zvítězit 1:5. 



Ohlasy k zápasu


Jestřebí
Jan Lukáč - předseda týmu: Doma už jsme chtěli zabrat, bohužel se nepodařilo. Těsně před koncem zápasu čestný gól, tak aspoň prohra není s nulou. Do dalších zápasů se musíme vzchopit a vyfárat body, které jsme na jaře zbytečně poztráceli.

Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: V utkání nám scházel Marek Málek, který trávil čas v porodnici a očekával narození syna. Převedli jsme dobrý výkon a zaslouženě dokázali zvítězit, sice domácí v závěru vstřelili branku ale ani to nám nemohlo zkazit radost z dalších tří cenných bodů. Aby té radosti nebylo málo, tak večer přišel na svět očekávaný potomek Marka Málka, jménem Mateo. Takže vítáme dalšího člena do naší fotbalové rodiny, přejeme hodně zdraví oběma rodičům a moc a moc gratulujeme.



Sestavy


Jestřebí
K. Kramar [-] - R. Doubrava [-] , M. Kotrle [-] , L. Mička [-] , T. Horký [-] , V. Švub [-] , M. Sládek [-] , M. Krátký [-] , M. Horký [-] , D. Kondler [-] , J. Kramar [-]


ŽK: 38. K. Rutar , 45. J. Kramar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janků Milan - NAVRÁTIL Miroslav, ŠTĚPÁN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: David Kubík
Tip experta: výhra hostů

Bratrušov na jaře skvělá forma a spoustu hráčů na lavičce. Navíc podobné hřiště jako mají v Bratrušově. Výhra Bratrušova. Tip na výsledek 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů