2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky Juventus Mohelnice doma porazil Jestřebí


Branky


5

V utkání 18. kola se doma utkal Juventus Mohelnice s týmem Jestřebí. Juventus dokázal vyhrát 2:1 a stále se tak drží na prvním místě tabulky. Jestřebí po prohře proti vedoucímu týmu tabulky, patří deváté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

První poločas na těžkém terénu byl bojovný s velkým nasazením od obou mužstev. Hosté z Jestřebí se dostali do tří dobrých příležitostí ke skórování, ale vstřelit gól se nepodařilo.  I domácí měli svoje šance, jistý golman Kramar vše vychytal a držel hosty ve hře. Minutu před přestávkou utekl od půlky hostující Franta Marada, ve vápně přihrál Tomášovi Horkému, ten Martinovi Sládkovi, který ještě nahrál znovu Frantovi Maradovi a ten dokázal vstřelit branku. Pomezní však zamával ofsajd a branka nebyla uznána. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0. 

Juventus byl úspěšnější

Ve druhé půli domácí zpřesnili svou hru a byli aktivnější. V 50. minutě se hostům zranil Josef Kramár a byli nuceni střídat. V 54. minutě se domácí útočník probíjel do obrany hostů, mezi beky upadl na zem a byl odpískán pokutový kop. Ten proměnil domácí Tomáš Šerhant a Juventus tak šel do vedení 1:0. Hosté byli po penaltě rozhozeni a dvě minuty na to, se po nedůsledném bránění dostal ke střele domácí Marek Duda zvýšil vedení na 2:0.  Hosté vrhli všechny síly do útoku. ale šance které měli neproměnili. Až v 90. minutě se střelou z dálky zapsal mezi střelce Radek Doubrava, ten už ale pouze snížil stav utkání. Vedoucí tým tabulky tak doma po boji zvítězil nad Jestřebím 2:1.



Ohlasy k zápasu


Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: Bojovný výkon s velkým nasazením od obou mužstev. Ve druhé půli jsme hru zpřesnili a zaslouženě šli do vedení. Povedlo se nám přidat i druhou branku a i přes snížení hostů v závěru zvítězit.

Jestřebí
Jan Lukáč - předseda: Na hřišti bezkonkurenčního lídra soutěže jsme sehráli vyrovnanou partii, ale odjíždíme s prázdnou. Hráčům patří poděkování za bojovnost a až na výjimky pevné nervy, které měli s rozhodčím.



Sestavy


Juv. Mohelnice
P. Malinka [-] - P. Balcárek [-] , A. Heidenreich [-] , M. Karger [-] , T. Šerhant [-] , K. Appl [-] , J. Kloss [-] , K. Šafář [-] , M. Rozsypal [-] , P. Erneker [-] , M. Svačina [-]

Jestřebí
K. Kramar [-] - F. Marada [-] , L. Mička [-] , T. Horký [-] , V. Švub [-] , M. Sládek [-] , M. Krátký [-] , M. Horký [-] , D. Kondler [-] , J. Kramar [-] , T. Klubíčko [-]

ŽK: 37. L. Chytil - 41. D. Kondler , 55. T. Horký , 57. T. Klubíčko , 70. F. Marada , 87. M. Kotrle .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KRATKY Roman - BAHOUNEK Adam, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Horký
Tip experta: výhra hostů

My jedeme na hřiště vedoucího a zkušeného týmu, každý zápas v Moravičanech je pro nás těžký, hraje se nám špatně na velkém hřišti, ale nám nezbývá než se kousnout a zkusit bodovat právě tam, vstup do jara nám nevyšel, tak kde jinde se chytit než na hřišti favorita.

Tip: výhra domácích