2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratrušov doma porazil Dubicko


Branky


6

V rámci 18. kole přijelo Dubicko na hřiště Bratrušova. Na těžkém terénu po vydatných deštích se nakonec podařilo zvítězit domácím borcům 2:1 a díky čtvrté výhře v řadě za sebou se už dostali na třetí místo tabulky. Dubicko se propadlo na jedenácté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Bratrušov

I přes vydatné deště během týdne se nakonec utkání odehrálo. V den zápasu už nepršlo a místy svítilo i sluníčko. Hráče tak čekal zápas na těžkém terénu, ale višchni byli natěšeni a chtěli hrát. Domácí byli od začátku utkání aktivnějším týmem a už po několika minutách šel Dan Pantlík z pravé strany sám na brankáře hostů, snažil se ho přelobovat, ale to se nepodařilo. Ve 21. minutě to však napravil, když ze stejné pozice volil zaseknutí na levou nohu a gólové zakončení a dostal tak Bratrušov do vedení 1:0. Ve 27.minutě se k míči na hranici velkého vápna dostal Tony Cakirpaloglu a křiznou přízemní střelou k tyči zvýšil na 2:0. I dále byli domácí aktivní a vytvářeli si šance, další už ale v prvním poločase nevyužili. Hosté se do šancí moc nedostávali. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Bratrušov.

V druhé půli už se trefilo jen Dubicko, ale na body to nestačilo

V druhém poločase se hosté snažili s utkáním něco udělat. Za domácí v rychlosti uvolnil Matěj Hlavinka, ale nedokázal prostřelit brankáře hostů. Dubicko se snažilo zjednodušit hru a posílat dlouhé nákopy do vápna. V 65. minutě právě po dlouhém nákopu, dokázal míč do sítě dopravit Jakub Žižka a bylo sníženo na 2:1. Domácí se zatáhli a snažili se udržet výsledek a hrozit z brejkových situací. I když se oba týmy ještě do pár akcí dostaly, tak se skóre už neměnilo. Bratrušov tak slaví vítězství 2:1 proti Dubicku a posouvá se na třetí místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Opravdu cenné vítězství. Zvláště za první poločas hráči zaslouží pochvalu. Tak nějak bychom měli hrát celé utkání.




Sestavy



FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Šťastný [-] , P. Pobucký [-] , P. Horák [-] - J. Žižka [-] , F. Šín [-] , R. Panák [-] , D. Pospíšil [-] , L. Plhák [-] - D. Richter [-] , D. Šlégr [-] -

ŽK: 75. J. Cakirpaloglu , 92. J. Šafář - 83. F. Šín .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HEJL Ladislav - JASTRZEMBSKI Richard, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Horký
Tip experta: remíza

Bratrušov vstoupil do jarní části taky velmi dobře, na jejich hřišti to bude náročné pro kluky z Dubicka … ale viděl bych to také na remízu. Bude to tvrdý zápas plný soubojů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích