Rezerva Šumperku doma porazila Petrov


Branky


5

V rámci 18. kola se doma představilo béčko Šumperka proti Petrovu, oba týmy byly před utkáním zatím na jaře neporaženy. V souboji dvou týmů s dobrou jarní formou nakonec zvítězilo to ze Šumperka a to 4:1. Díky tomu se Šumperk "B" posunul již na desáté místo tabulky. Petrov, ten se nachází na sedmém místě, a to má ještě zápas k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Utkání bylo začátku poměrně vyrovnané, ale přeci jen na kopačkách drželi míč více domácí. Ve 32. minutě centroval z levé strany Marek Elšík, ve vápně našel Adama Žáka a ten sám před brankářem hostů poslal Šumperk do vedení 1:0. Ve 44. minutě zahrávali hosté rohový kop, po nedůrazu v obraně se míčí dostal Vojtěch Špička a přízemním centrem našel před bránou Antonína Matochu a ten srovnal stav utkání na 1.1.  Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Ve druhé půli už pálili pouze domácí

Béčko Šumperka začalo druhou půli skvěle. Hned ve 46. minutě po nákupu za obranu se po špatné souhře brankáře hostů s obráncem dostal k míči Patrik Přikryl a střelou do prádné brány poslal domácí do vedení 2:1. Petrov se snažil tlačit do útoku, ale ve finální fázi se nedařilo. V 76. minutě zahrávali domácí standratní situaci z levé strany,  po krásné přihrávce za velké vápne se k míči dostal Vladimír Dostál a krásnou střelou z dobrých dvaceti metrů, trefil pravý roh brány a zvýšil vedení Šumperka na 3:1. Hned o dvě minuty později se po krásné průnikové přihrávce dostali domácí do situace dva na jednoho, kde Marek Elšík předložil Adamovi Žákovi, a ten byl sám před brankářem hostů, poslal si míč podél golmana, ten ho dobrým vyběhnutím vyhnal až k brankové čáře,  golman se vrátil do branky, ale proti Adamovi nikdo nevystartoval, tak se s míčem otočil a z úhlu dokázal prostřelit vše co mu stálo v cestě. Domácí tak šli do vedení 4:1 a Adam Žák si připsal druhou branku v utkání. Nic dalšího už se v zápase nestalo a tak Šumperk slaví další výhru a na jaře zůstává stále neporažen. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk B
Adam Žák - hráč: Byli jsme lepším týmem, ale musím říct že hosté odehráli dobrý zápas, měli jsme problém hlavně s rohovými kopy.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubíček Stanislav - JASTRZEMBSKI Richard, BAHOUNEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Horký
Tip experta: výhra domácích

Šumperk se na jaře jen tak neporáží, takže jestli bude B tým doplněný pár hráči A týmu, určitě budou bodovat. I když jsme sami poznali, co Sobotín dokáže zahrát a hrají velmi důrazně a kvalitně .

Tip: remíza