2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva slepené góly a vyrovnání v závěru. To byla náplň remízového klání


Branky


0

B tým Ševců byl favoritem, ale špatný první poločas je připravil o body. Odvážný výkon hostů přinesl ovoce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše důležité v dvou minutách

Na hřišti v Novém Kníně proti sobě nastoupily celky domácích Ševců a Kamýku nad Vltavou. Na stadioně bylo asi 60 diváků, kteří podporovali svůj domácí tým. První poločas byl vyrovnaný. Oba týmy se snažily tvořit, ale v kombinacích bylo hodně nepřesností, a tak se žádné velké šance nekonaly. Domácí působili velmi ospale a hosté stupňovali svůj tlak. Ten se projevil jako rozhodující. V 36. minutě se k míči dostal Skřivan a poslal svůj tým do vedení 0:1. Radost z gólu byla umocněna tím, že se mohla projevit znovu a to už v 38. minutě, kdy na 0:2 zvýšil Jan Špaček. Domácím pomalu docházelo, že zápas začal, a najednou začali Knínští hru ovládat. Poločasové skóre tedy překvapivé 0:2.

Domácí nakonec vybojovali bod

Ševci najednou byli jako vyměnění, tlačili se do útoku, vytvářeli si šance, ale ke gólu to dlouho nevedlo. Hosté se snažili hru co nejvíce kouskovat a to i za cenu žlutých karet, kterých bylo nespočet. Nakonec ale Ševci prolomili obranu Kamýku a to v 78. minutě, když na 1:2 snížil Pavel Drechsler po svém útočném výpadu. Novoknínští pak vsadili vše na útok a hrozili ze všeho. Závěrečnému tlaku, který čítal několik rohových i přímých kopů, nakonec hostující obrana neodolala a v 90. minutě vyrovanal Kamil Rada. Ševci se tak museli radovat z udřeného bodu, se kterým se vzhledem k průběhu zápasu asi spokojí i hráči Kamýku nad Vltavou. Konečný stav 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Nový Knín B
Makovička Zdeněk: Zaspali jsme začátek a to nás stálo tři body. Remíza nakonec spravedlivá




Sestavy


SK Nový Knín B
L. Sláma [-] - M. Zorek [-] (69. M. Sládek [-] ) , K. Vostrý [-] (75. P. Pazderka [-] ) - K. Rada [-] , B. Rákosník [-] - M. Štěpánek [-] (46. F. Kukla [-] ) , P. Vlk [-] - P. Drechsler [-] , M. Šustr [-] , M. Lomoz [-] , A. Jasz [-]

TJ Sokol Kamýk nad Vltavou
O. Čedík [-] - J. Novotný [-] (81. M. Kačírek [-] ) , O. Molec [-] , L. Čedík [-] , J. Procházka [-] - J. Špaček [-] , J. Ptáček [-] , L. Novotný [-] , T. Horký [-] - L. Skřivan [-] , D. Vaněček [-]

ŽK: 43. A. Jasz , 60. P. Drechsler - 15. L. Čedík , 63. L. Skřivan , 69. L. Novotný , 71. D. Vaněček , 78. O. Čedík .
Místo: SK Nový Knín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kelner Patrik - MAKOVIČKA Zdeněk (N), ŽEBRAKOVSKÝ DR. Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.