Leština veze výhru z Nového Malína


Branky


40. J. Hobler (p.) , 84. Š. Čulík
2

Šlágrem 17. kola bylo utkání druhého a třetího týmu tabulky. Do Nového Malína přijela Leština. Malín šel doma opět do oslabení, a Leština si veze tři body za výhru 2:0. Leština po výhře zůstává na druhém místě tabulky a na třetí Nový Malín už má luxusní náskok devíti bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brankář byl vyloučen

Domácí brankářská jednička je zraněná a tak se do brány postavil golman z dorostu. Nový Malín byl od začátku aktivnější. Nepodařilo se mu proměnit dvě velké šance. Ve 39. minutě po centru hostů, neudržel domácí golman Pavel Tetliak míč, ten se dostal k Lukáši Kejíkovi a byl sám před prázdnou bránou. Tetliak ho ale poslal k zemi. A rozhodčí přišel s dvojitým trestem, golman domácích byl vyloučen a zároveň nařídil pokutový kop. Do brány se tak musel postavit jeden z domácích hráčů z pole, protože vinou zranění už více brankářů v sestavě neměli. Penaltu proměnil Jiří Hobler. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Oslabený Malín se tlačil za vyrovnáním, Leština ale v závěru rozhodla

Malín byl i v deseti aktivním týmem. Hostující golman špatně rozehrál, ale domácí útočník nedokázal trefit prázdnou bránu. Do šance se dostala i Leština, střídající Martínek zpracovával na malém vápně míč, ale branku přestřelil. V 84. minutě po nákopu za obranu unikal po levé straně hráč hostí, Šimon Čulík a dokázal prostřelit náhradního golmana domácích. V utkání se už nic dalšího nestalo a Leština tak dokázala na půdě Malína zvítězit 2:0. Na druhém místě tabulky navýšila náskok na dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nový Malín
Jakub Diblík - hráč: Zápas byl vyrovnaný, bohužel jsme nedali svoje šance a náš brankář udělal chybu, byl vyloučen a Leština kopala penaltu. V druhé půli i když jsme byli lepším týmem, tak jsme gól nedali, z protiútoku jsme dostali na 2:0 a na to už jsme nedokázali reagovat.

TJ Sokol Leština
Michal Kejík - hráč: Těžké vyrovnané utkání. Malín i když byl většinu zápasu v deseti, byl lepším týmem. Předvedená hra úplně neodpovídá výsledku, ale proti deseti jsme to zvládli vybojovat a vítězíme.



Sestavy


TJ Sokol Nový Malín
P. Tetliak [-] - J. Laštůvka [-] , L. Pospíšil [-] , R. Bílek [-] , J. Palatka [-] , M. Novák [-] , M. Klimek [-] , D. Janda [-] , T. Haša [-] , . Michalička [-] , J. Diblík [-]


ŽK: 90. R. Bílek - 24. T. Jurenka , 50. K. Bartošík , 71. J. Hajtmar . ČK: 39. P. Tetliak .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: Habich Otakar - KUBA Josef, CHODURA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Martin Jílek
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas nemá jasného favorita. Mírně však favorizuji Leštinu a myslím, že zvítězí.