Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsov doma podlehl Bratrušovu


Branky


2

Úsov doma hostil tým Bratrušova. Domácí dokázali v minulém utkání porazit na penalty lídra soutěže Juventus Mohelnice. Bratrušov vyhrál obě dvě jarní utkání. Čekal nás teda zajímavý zápas, ve kterém zvítězil právě hostující Bratrušov 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová nadílka v první půli

Bratrušovu se poprvé na jaře vrátil do sestavy kapitán Marek Prucek a také Jiří Šafář. Hosté se hned v 1. minutě prosadili z první útočné akce kdy domácího golmana prostřelil Martin Prokop. Jakoby to už byla na jaře tradice. Třetí utkání, a v každém gól v úvodních pěti minutách pro Bratrušov. V 16. minutě přidal druhý gól Matěj Hlavinka. Hosté se ale dvoubrankovým náskokem usokojoli a iniciativu převzalo domácí mužstvo. Po špatně zakončeném rohovém kopu Bratrušova, se do rychéhlo protiútoku dostali domácí a Michal Obíral snížil na 1:2. Úsov byl nadále aktivní a ve 33. minutě dokázal srovnat stav utkání Radek Dopita. Těsně před přestávkou ve 44. minutě se po krásné křídelní akci po levé straně dobře zorientoval Hlavinka a přízemním centrem našel Martina Prokopa, který tak svou druhou brankou v utkání poslal domácí opět do vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 2:3 pro hosty.

Ve druhé půli už pálili pouze hosté

Tak jak Bratrušov zakončil první půli, tak vkročil i do půle druzhé. Ve 49. minutě Tony Cakirpaloglu našel za obránci Dana Pantlíka a ten se po kvalitním zpraocvání míče jen soustředil, aby netrefil brankáře a střelou kolem něj zvýšil na 4:2. O šest minut později ještě přidal pátou branku hostů opět Martin Prokop, když křížnou střelou z pravé strany prostřelil domácího brankáře. Bratrušov tak dokázal zvítězit 5:2 a připisuje si třetí výhru za sebou. Dostává se tak již na čtvrté místo tabulky. Úsov je předposlední, ale ještě má zápas k dobru. 



Ohlasy k zápasu



Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Po dlouhé době se nás sešlo opravdu hodně, musel jsem rozhodnout kdo do utkání zasáhne a kdo ne. Utkání jsme zvládli a jsme rádi za třetí vítězství v řadě



Sestavy


Úsov
M. Grygar [-] - M. Nevěřil [-] , M. Jiroušek [-] , M. Dopita [-] , R. Dopita [-] , O. Hlaváč [-] , M. Pavlík [-] , T. Keprt [-] , D. Kubík [-] , S. Březina [-] , M. Obíral [-]

Bratrušov
T. Anděl [-] - D. Pantlík [-] , M. Prokop [-] , B. Bartoš [-] , M. Hlavinka [-] , J. Šafář [-] , A. Cakirpaloglu [-] , M. Prucek [-] , J. Žižka [-] , J. Cakirpaloglu [-] , P. Turek [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janků Milan - ŠTĚPÁN Karel, KREJČÍ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Martin Jílek
Tip experta: výhra hostů

Úsov sice převedl v minulém kole dobrý výkon proti lídrovi soutěž. Přesto favorizuji Bratrušov, hraje dobrý bojovný, silový fotbal.