Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obořiště doma ubojovalo cennou výhru nad celkem z Dalekých Dušník


Branky


0

V devátém kole III. třídy skupiny B na Příbramsku se potkali celky TJ Obořiště a TJ Sokol Daleké Dušníky B. Domácí Obořiště jistě chtělo odčinit hrůzostrašnou porážku z minulého kola, kdy prohráli na půdě Petrovického "béčka" vysoko 11:1. Naopak hráči Dušník mohli být naprosto v klidu poté, co doma porazili Obory s přehledem 5:0. Navíc nám dnes los nabídl souboj dvou bývalých spoluhráčů a také bratrů. Na straně Dušník to byli Jakub Sklenář a Jaroslav Černý, proti nim se pak postavili Václav Sklenář a Jan Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v duchu neproměněných šancí

Hned ze začátku zápasu nám hosté ukázali, že si jednoznačně chtějí odvézt tři body a to dokázali v 7.minutě, kdy se kolmá přihrávka ze středu hřiště dostala až k M. Švagrovi, který na zlatém podnose doslova naservíroval balón J.Sklenářovi téměř do odkryté branky. Hostující útočník však ze svou šancí naložil mizerně a tak jsme na úvodní gól museli čekat dál. V úvodu zápasu se domácí spíše bránili a spoléhali na rychlé protiútoky. První velká šance domácích přišla ve 12. minutě, kdy právě z protiútoku hrozil domácí šutér V. Sklenář ovšem jeho střela se do brány nevešla. Po dalším úniku domácího útočníka přišla tutovka! Nádhernou přihrávku od zmiňovaného V. Sklenáře nedokázal ze dvou metrů zakončit Vobr. Úvodního gólu jsme se dočkali v 18. minutě, kdy si po rohovém kopu našel míč hostující Michael Šnajdr a hlavou trefil přesně - 0:1. Hra poté měla stále stejný průběh, domácí spoléhali na brejky a dušničtí se snažili určovat tempo a řád hry. Dalším šancím většinou chyběla přesnost u finálních přihrávek ať už na jedné či druhé straně. Vyrovnání přišlo opět po rohovém kopu v 25. minutě, kdy se nejprve míč od tyče odrazil ven z brány, ale odrazil se přímo na nohu domácího Vobra, který se střelou z pokutového území nemýlil - 1:1.  Závěr poločasu byl velmi napínavý po dalších několika zmařených šancí přišla rychlá protiakce od Obořiště, která vyústila pěkným sólem V.Sklenáře a domácí se ujali vedení. Ještě do poločasu se však hostům podařilo vyrovnat. Po centru ze strany si k míči nejlépe našel cestu M.Švagr a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. Poločasové skóre 2:2.

Velké množství zahozených šancí a na druhé straně produktivita rozhodla zápas

Druhý poločas začal beze změn. Ubylo šancí, ale přesto jsme měli šanci několik velkých příležitostí vidět. V 55. minutě se z obraného odkopu stala velká šance pro domácí, kterou umocnil svou chybou Račák. Skluzem netrefil balón a obořišťský útočník a nejlepší střelec se v samostatném úniku nemýlil. Kličkou překonal brankáře a dovedl míč až do branky. Minutu na to hosté měli příležitost z volného přímého kopu, který si postavil nejzkušenější hráč hostů P.Kobík a svou levačkou zatočil míč do brány, bylo opět vyrovnáno. Poté se začlo trošku přitvrzovat v osobních soubojích, ale mladý sudí Doubrava, hru pouštěl a zajistil tak její plynulost. Někdy to už ovšem hraničilo se žlutým napomenutím. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště až do 62. minuty, kdy po dalším rohovém kopu nejvýše vyskočil nikým nehlídaný Schródl a hlavou umístil míč do šibenice. Domácí opět vedli. Pak přišel nádherný okamžik pro diváky a V. Sklenáře, jenž si navedl míč na střed a napřáhl ze střední vzdálenosti. Jeho střela skončilo v levé šibenici branky a navíc hráč dosáhl hattricku. Hosté se snažili vytvářet si další příležitosti, ale domácí hru takticky kouskovali a tudíž se vyhnuli nějakému většímu tlaku soupeře. Ten nakonec přišel. v 87. minutě do vápna pronikal Borodin, kterého ve vápně doslova sestřelil domácí obránce, který za svůj likvidační zákrok neviděl ani žlutou kartu. P. Kobík si postavil míč na penaltu a nemýlil se ani po druhé. V 89. minutě ještě zezadu fauloval V. Sklenář Borodina a určitě byl moc rád, když si prohlédl opět jen žlutou kartu. 

Domácí tedy odčinili prohru z minulého kola a bojovným výkonem porazili Daleké Dušníky B 5:4



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Daleké Dušníky B
Miroslav Zúbek: Dnes jsme si zápas prohráli sami neproměněnými šancemi a nezodpovědným bráněním



Sestavy


FK Obořiště 1920
R. Kožíšek [-] - V. Vobr [-] , V. Sklenář [-] , R. Schródl [-] (62. V. Kudlata [-] ) , D. Fröhlich [-] (88. S. Ureš [-] ) , R. Šimek [-] , J. Černý [-] , D. Dušek [-] , K. Tecl [-] , R. Mašek [-] , T. Kučina [-]

TJ Sokol Daleké Dušníky B
D. Husák [-] - J. Sklenář [-] (52. J. Peták [-] ) , M. Borodin [-] , V. Račák [-] , T. Mirschitzka [-] , J. Vacek [-] , M. Švagr [-] (72. J. Černý [-] ) , P. Kobík [-] , M. Nováček [-] , M. Šnajdr [-] , T. Nováček [-] (58. D. Bumba [-] )

ŽK: 80. K. Tecl , 85. R. Kožíšek , 89. V. Sklenář .
Místo: Obořiště. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doubrava Jakub - VOBR Václav (N), VANDAS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.