Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

16.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji "Béček" byly úspěšnější Vratislavice!


Branky


6

V uplynulém kole hostilo "Béčko" Vratislavic "B-tým" Rozstání. Na vzájemné zápasy to bylo před utkáním 1:1, jelikož první zápas patřil Rozstání, které zdemolovalo Vratislavice 9:0. Druhé patřilo naopak Vratislavicím, když porazily Rozstání těsně 2:1. Toto utkání tedy nabídlo řešení, kdo si odnese v této sezóně větší úspěšnost ze vzájemných soubojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda Vratislavic

Vratislavice na svého soupeře vlétly. Ve 4. minutě dostal Marek Škopek míč za obranu a dokázal přelobovat gólmana Vrábela. O deset minut později si Škopek připsal druhou branku. Střelou z dálky na zadní tyč dokázal nachytat brankáře hostujícího celku. Hned za čtyři minuty dokázal vstřelit branku i dorostenec Marek Holub a ve 22. minutě zakončil poločasovou kanonádu Vratislavic Jakub Schovanec, který našel po standartní situaci odražený míč před bránou soupeře a neměl tak problém úspěšně zakončit. Do konce půle se už hra uklidnila. Jediné šance přidali domácí Dašek a Vaynahiy. Nedokázali ale dostat míč za brankáře Vrábela. Hosté vypadali pořádně zaskočeně. Nebylo se ale čemu divit, jelikož do kabin šli se čtyřbrankovým mankem.

Rozstání skóruje v poslední minutě!

V druhé půli proběhla střídání a hrálo se v relativním klidu. Vratislavický Ivan Benca se dostal do minimálně tří gólových situací. Bohužel pro domácí ale žádnou z nich neproměnil. Rozstání dokázalo vstřelit branku až v poslední minutě a neodjelo tak z Vratislavic střelecky naprázdno. Matouš Sluka vystřelil a poměrně lehká střela skončila za zády brankáře Serhieieva. I tak se ale v souboji "Béček" radují Vratislavice z výhry 4:1.



Sestavy


Vratislavice B
O. Serhieiev [-] - M. Škopek [-] (46. M. Scerban [-] ) , O. Vaynahiy [-] (60. I. Benca [-] ) , N. Kavetskyi [-] (57. M. Procházka [-] ) , M. Holub [-] , T. Strauss [-] , D. Dašek [-] (46. J. Rejnart [-] ) , T. Jílek [-] , J. Gubiš [-] , J. Schovanec [-] (57. D. Jakubec [-] ) , L. Koula [-]

TJ Sokol Rozstání B
J. Vrábel [-] - M. Chytrý [-] (46. J. Molnár [-] ) , V. Ulrich [-] , Z. Čihula [-] (46. J. Hrubeš [-] ) , R. Maňák [-] - L. Hajský [-] , J. Šesták [-] , J. Holubek [-] (80. M. Sluka [-] ) , T. Honzejk [-] - J. Říha [-] (68. M. Passian [-] ) , J. Aubrecht [-] -

ŽK: 69. J. Gubiš , 81. J. Rejnart - 75. M. Passian .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Karlík Jiří - ROUBAL Jan (N), VÁŇA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Jakub Švarc
Tip experta: výhra hostů

Rozstání B vyhraje 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza