1:2
(0:1)
42. P. Labský (p.)
83. M. Jákl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Višňová B vybojovala výhru ve Stráži nad Nisou!


Branky


59. M. Škvor - 42. P. Labský (p.) , 83. M. Jákl
5

Do Stráže nad Nisou přijela toto kolo Višňová B, která je na jaře ve formě a pomalu se dotahuje na první místo v tabulce. Naopak domácí Stráž se snaží pod taktovkou nového trenéra odrazit ze dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Labský poslal Višňovou do vedení

Od začátku zápasu byl zápas spíše v režii hostujícího celku. Višňová držela míč a měla všeobecně více ze hry. Avšak oba týmy si dokázaly vypracovat nějaké ty gólové šance. Bohužel nedokázali ani jednu proměnit. Kdyby nebylo závěru poločasu, tak by se odešlo do kabin bez branek. Ve 42. minutě bylo odpískána penalta proti Stráži nad Nisou. K pokutovému kopu se postavil višňovský kapitán Petr Labský. Ten proměnil a poslal svůj tým tak do vedení před odchodem do šaten.

Fotbal na hranici pravidel

Do druhého poločasu šla Stráž s motivací něco s výsledkem udělat. Domácí se dostali do zápasu brankou v 59. minutě. To se prosadil Michal Škvor! V 82. minutě přišel brejk Stráže. Skvělý zákrok brankáře Jakuba Ismanického zmařil šanci domácích vyrovnat. Naopak šla po tomto zákroku do brejku Višňová B. Miroslav Jakl bežel sám na brankáře domácích. Nezazmatkoval, udělal brankáři kličku a zakončoval do prázdné brány. Skóre bylo 2:1 z pohledu hostujícího celku. Černou kaňkou na utkání byly časté likvidační zákroky Stráže a ne tak úplně zvládnutý zápas ze strany rozhodčího. Vše vygradovalo v 89. minutě, kdy byla Labskému z Višňové udělena druhá žlutá karta a šel tak předčasně do sprch. Stráž ale v závěrečných minutách nedokázala využít početní převahy a Višňová si odváží výhru, která bolela. Pokračuje tak v honbě za prvním místem.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Višňová B
Jan Mokrý (trenér): S lavičkou domácích jsme se shodli, že hlavní rozhodčí bohužel nezvládl zápas. Výsledkem toho byly likvidační fauly na hranici pravidel. Naše U19 kvůli tomu ani neodjela druhý den na zápas.



Sestavy


Stráž n.N. B
S. Černý [-] - T. Oberreiter [-] (60. J. Havlíček [-] ) , D. Kyca [-] , T. Ištok [-] , P. Dostál [-] , Š. Myslivec [-] , J. Bartoš [-] , J. Kapras [-] , P. Werner [-] , M. Škvor [-] (73. O. Vrabec [-] ) , P. Horáček [-] (83. L. Oberreiter [-] )

TJ Jiskra Višňová B
J. Ismanický [-] - O. Skalický [-] , M. Jákl [-] , M. Knapp [-] , M. Hrouda [-] , M. Pavlů [-] , R. Dobrovodský [-] , L. Beran [-] (34. M. Nguyen [-] ) , P. Bečička [-] , J. Lachman [-] , P. Labský [-]

ŽK: 37. Š. Myslivec , 42. P. Dostál - 18. P. Labský , 49. M. Knapp , 75. M. Hrouda , 93. M. Pavlů . ČK: 89. P. Labský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - MICHOŇ Antonín, ŠELLEI Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Dominik Folda
Tip experta: výhra hostů

Višňová má zápasy se spodkem tabulky celkem jednoznačné a tento duel by neměl být výjimkou. Myslím si, že si Višňová dojde s přehledem bez inkasované branky pro tři body. Zároveň si dost zastřílí. Stráž je jasný outsider a může maximálně překvapit. Tipuji 0:7.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů