Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Višňová si vytvořila dostatečný náskok v první půli!


Branky


3

V 19. kole přivítal Bílý Kostel B na svém hřišti Višňovou B. Bílý Kostel chtěl navázat na úspěšný zápas s Dolní Řasnicí, kdy vyhráli 5:1. Naopak Višňová minulý víkend odpočívala. Byla tedy plná sil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

Zápas byl od začátku v režii hostů. Už v 8. minutě se trefil Michael Knapp. Druhý gól Višňové přidal ve 25. minutě Milan Pavlů a ve 31. minutě Vojtěch Kaniok. Hosté se tedy dostali poměrně rychle do pohodlného vedení 3:0. Ve 33. minutě snížil na 3:1 Libor Janáček, aby o sedm minut později znova zvýšil na rozdíl tří branek Radek Dobrovodský.

Višňová si pohlídala zbytek zápasu

Ve druhé půli domácí přitvrdili. Své protihráče zastavovali ostřejšími zákroky, za které musel sudí rozdávat karty. Višňovští se ale nenechali rozhodit a nedovolili soupeři vyrovnání. V 53. minutě zvýšil na 5:1 Michael Knapp. Za Bílý Kostel vstřelil v 80. minutě Pavel Fedák ještě jednu branku a snížil tak na 2:5. Višňovský "B-tým" si tedy odváží z Bílého Kostela tři body.



Sestavy


TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
P. Ulrich [-] - V. Procházka [-] , T. Vik [-] (79. P. Fedák [-] ) , J. Dušek [-] (71. D. Ďuriš [-] ) , J. Binar [-] , P. Karásek [-] , L. Janáček [-] , J. Černý [-] (46. O. Mizera [-] ) , J. Čáp [-] , L. Janáček [-] , M. Rajchman [-]

TJ Jiskra Višňová B
J. Ismanický [-] - V. Kaniok [-] , M. Pikous [-] , P. Švadlenka [-] (55. V. Roubal [-] ) , M. Knapp [-] , M. Pavlů [-] , R. Dobrovodský [-] , L. Beran [-] (53. D. Kutílek [-] ) , P. Bečička [-] , J. Lachman [-] , P. Labský [-]

ŽK: 65. P. Karásek , 66. V. Procházka , 90. M. Rajchman .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: POKORNÝ Matěj - SVOBODA Petr, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Zbyněk Ticháček
Tip experta: výhra hostů

Podle tabulky je jasné, že by zde měla Višňová B zvítězit. Bílý Kostel B ale vstoupil do jarní části vysokou výhrou, na kterou budou chtít určitě navázat. Pokud se u obou týmů sejdou všichni hráči, tak by to nemuselo být špatné utkání. Za mě 2:5 pro Višňovou B.

Tip: výhra domácích