3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamýk si s přehledem došel pro vítězství


Branky


0

Poslední řijnový den nám nabídl klání mezi Velkou Lečicí a Kamýkem nad Vltavou. Domácí mají kolísavou formu. Jednou vyhrají, jednou prohrají a rozhodně se nedá říci, že mají stabilní výkony, co se týče týmové hry. Kamýk je na tom obdobně,  jako jeho soupeř, jenže jeho výkony jsou stabilní a záleží pouze na jeho produktivitě. Dlouho se hosté trápili, avšak dvěma slepenými brankami rozhodli a zápas vyhráli. Průběh zápasu si přečtěte v našem reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě slepené branky dodaly Kamýku klid

Zápas začal tak, jak jsme ho asi očekávali. Lečice hrála ze zajištěné obrany a hosté se snažili tvořit. Šance jsme rozhodně viděli. Ale branky dlouho nepadaly především díky nepřesnosti zakončení a skvělým zákrokům brankářů na obou stranách. Radosti na straně Kamýku nad Vltavou jsme se přeci jen dočkali. V šestatřicáté minutě se po krásné akci prosadil mladý Michal Tatoušek, jenž si bravůrně a s velkým přehledem poradil se svou šancí a poslal svůj tým do vedení 0:1. Tato branka domácí doslova opařila a naopak hostům dodala potřebnou energii, která vedla hned k další brance padnoucí dvě minuty po prvním zásahu. K míči se dostal Tomáš Horký a nemýlil se - 0:2. Do poločasu se už pak nic důležitého nestalo, a tak se oba týmy vydaly do šaten za stavu příznivějšího pro hosty.

Trápení v koncovce a pojišťovací gól. To byl scénář druhé půle

Do druhé půle už hosté nastoupili rozvážněji a nehnali se do nějakých větších útočných výpadů. Šance jsme přesto viděli a to na obou stranách. Hráči Velké Lečice se čím dál tím častěji drali do útoku a zejména ve vápně Kamýku hráli velmi agresivně. Někdy byli jejich zákroky až na hraně pravidel. Druhý poločas však spíše než pohledných akcí nabídl nepřesnosti v kombinacích, který jsme však také moc neviděli. Oba týmy spíše překopávali obrany soupeře a čekaly, jak s těmi šancemi naloží útočníci na obou stranách. Útočníci se sice neprosadili, ale podruhé v zápase se trefil Michal Tatoušek, který zakončil zápas brankou na pohodlných 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamýk nad Vltavou
Divák: Dneska to byl pěkný fotbal. Šance na obou stranách a tři pěkné branky. Sice do naší branky, ale kluci předvedli celkem pěkný výkon. V hospodě to zapijeme!




Sestavy


TJ Sokol Kamýk nad Vltavou
O. Čedík [-] - O. Molec [-] , L. Čedík [-] , J. Soukup [-] , J. Ptáček [-] (78. M. Kubánek [-] ) - L. Skřivan [-] (80. T. Mol [-] ) , L. Novotný [-] (63. V. Krotil [-] ) , J. Špaček [-] (80. P. Mol [-] ) , T. Horký [-] - D. Vaněček [-] , M. Tatoušek [-] -

SK Velká Lečice
P. Svoboda [-] - J. Srp [-] , J. Hořák [-] , L. Váňa [-] , L. Kostečka [-] , I. Tokaji [-] (19. J. Hrbek [-] ) - J. Zboženský [-] (78. Z. Zboženský [-] ) , F. Dědina [-] , V. Dušák [-] - J. Koc [-] , J. Kopeček [-] (19. F. Holec [-] )

ŽK: 82. J. Soukup - 90. J. Koc .
Místo: Kamýk nad Vltavou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUSTA Miloslav - ŽEBRAKOVSKÝ DR. Pavel (N), HOUSKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.