Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

26.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vypjaté utkání s červenými kartami


Branky


31. M. Křen , 35. R. Moudrý (p.) , 51. L. Friml , 81. R. Moudrý (p.) - 29. J. Šplíchal , 37. M. Hildebrand , 53. E. Vyšohlíd , 70. J. Šplíchal , 86. J. Šplíchal (p.) , 87. J. Šplíchal
3

Ve 26. kole zajížděl Lichkov do Kunvaldu. Kde se odehrálo vypjaté utkání, ve kterém udělil rozhodčí Šimko tři červené karty. Lichkov nakonec přestřelku zvládl a vitězstvím si pomohl v boji o postupová umístění. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas byl jak herně, tak i gólově dost vyrovnaný. Prvního gólu se hrstka diváků v Kunvaldu dočkala až ve 29. minutě, když se prosadil hostující Šplíchal a otevřel tak skóre utkání. 0:1 O dvě minuty později bylo vyrovnáno. Ve 31. minutě se prosadil domácí Křen. 1:1 Ve 35. minutě strhli vedení na svoji stranu domácí. Když nařízený pokutový kop rozhodčím Šimkem proměnil Moudrý. 2:1 Domácí se však neradovali dlouho. Ve 37. minutě srovnal krok hostující Hildebrand. 2:2 Do konce prvního poločasu se více nestalo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

Vyhrocený druhý poločas

V druhém poločase začali lépe domácí, když v 51. minutě poslal domací do vedení Friml. 3:2 Neradovali se však dlouho. O dvě minuty později srovnal hostující Záleský. 3:3 Poté přisla první červená karta v utkání. Nikoliv však pro hráče, ale pro vedoucího domácího mužstva za použití urážlivých slov k hralvnímu rozhodčímu. V 70. minutě poslal do vedení hostující Lichkov Šplíchal. 3:4 Na tuto branku dokázali domácí ještě odpovědět a to opět pokutovým kopem, který proměnil opět Moudrý. 4:4 Poté už si vzal slovo pouze hostující Šplíchal. V 86. minutě proměnil nařízený pokutový kop a hosté znovu vedly. 4:5 Hned o minutu později svým čtvrtým gólem utkání upravil na konečných 4:6 opět Šplíchal. Minutu na to viděl svou druhou žlutou kartu hostuící Gerža a po červené kartě musel opustit hrací plochu. V 89. minutě ještě vytáhl rozhodčí Šimko jednu červenou kartu a tu viděl domácí Veverka. Více už v utkání vidět nebylo, a tak si hosté z Lichkova odvezli vítězství z vyhroceném utkání.



Ohlasy k zápasu



Lichkov
Trenér Gerža Lukáš: Dnešní zápas byl plný zvratů, soubojů, karet, ale hlavně gólů. Nakonec jsme dokázali, že umíme bojovat až do konce utkání. Přesně takhle si přestavuji hru o čelo tabulky.



Sestavy


Kunvald
J. Kopecký [-] (76. L. Křičenský [-] ) - M. Janoušek [-] , K. Junk [-] (22. A. Suchomel [-] ) , R. Moudrý [-] , P. Vanický [-] , J. Kořínek [-] , M. Křen [-] , B. Veverka [-] , P. Fajgl [-] (32. V. Kopecký [-] ) , J. Celer [-] , M. Drhlík [-] (46. L. Friml [-] )

Lichkov
V. Nosek [-] - M. Loufek [-] , M. Hildebrand [-] , D. Merta [-] , V. Štěpánek [-] , E. Vyšohlíd [-] , J. Šplíchal [-] , F. Plodek [-] (62. L. Gerža [-] ) , V. Bula [-] , V. Bednář [-] , P. Milota [-] (74. D. Doleček [-] )

ŽK: 11. B. Veverka , 15. P. Vanický , 58. M. Křen - 64. V. Bednář , 75. L. Gerža , 89. D. Merta . ČK: 89. B. Veverka - 88. L. Gerža .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMKO Petr - ŠILAR Pavel, KAPLAN Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Pokud domácí nepředvedou zlepšený výkon oproti minulému kolu, tak by hosté neměli mít problém a v utkání by měli jasně dominovat - viděl bych to na 2:4