Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Huť přestřílela favorita z Hřiměždic


Branky


1. A. Žižka , 33. Z. Březina , 43. V. Jareš , 44. A. Žižka , 60. A. Žižka - 50. M. Matějka (p.) , 85. P. Drobný
0

Poslední říjnový den nám nabídl klání mezi Starou Hutí a Hřiměždicemi. Hosté byli jasým favoritem díky svým výkonům z posledních zápasů. Naopak domácí Huť se v posledních kole dost trápí a své trápení by rádi ukončili. V cestě jim však stál velmi silný soupeř. K překvapení všech domácí s naprostým přehledem přehráli soupeře a zvítězili 5:2. Průběh utkání si můžete přečíst v reportu níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hotovo, 4:0!

Krásné sluneční odpoledne a tudíž ideální fotbalové počasí přinesla poslední říjnová sobota ve Staré Huti. První branka přišla dříve než by to kdokoli čekal. Již během první minuty střílel domácí kanonýr Žižka a jeho střelu si do své branky nešťatsně srazil bránicí hráč - 1:0. Hosté byli naprosto opařeni tím, jak na ně soupeř vlétl, nicméně byli to právě hřiměždičtí hráči, kteří byli silnější v mezihře. Bohužel si však nevytvořili téměř žádné šance, a když, tak je skvělel likvidoval Tomáš Horčic s už tak skvělou rostoucí formou. Již ve třicáté minutě to bylo 2:0, když se k míči uvnitř šestnátky dostal Březina a nemýlil se. Na 3:0 zvýšil znovu Adam Žižka, když po nařízeném přímém kopu ze vzdálenosti asi dvaceti metrů poslal svůj projektil do šibenice. Na poločasových 4:0 zvýšil klasickým gólem do šatny střídající Václav Jareš a uzavřel poločasové skóre.

Stará Huť v klidu kontrolovala průběh zápasu

Hřiměždice do druhé půle nastoupily s lehce optimistickou náladou a věřili v obrat. Sebedůvěru jim dodala i proměněná penalta Milana Matějky nařízená po přistrčení zezadu. Jenže pak přišla chvíle pro Adama Žižku. Po třetí v zápase se dostal k šanci a po třetí se nemýlil. Unikl obráncům a přehodil brankáře Černého. Svým gólem zvýšil už na 5:1. Hosté se opravdu trápili jak po individuální, tak i po týmové stránce. Velké očekávání byl hráč minulého kola Patrik Junek, který ovšem byl naprosto neviditelný a zbytečnými pády a gesty směrem k sudímu se rozhazoval od koncentrace ke svému výkonu. Hostům se v závěru přeci jen podařilo snížit na 5:2, když se štěstím do branky protlačil míč střídající hráč. Stará Huť tedy konečně podala celistvý týmový výkon a porazila favorita poměrně vysokým rozdílem.



Ohlasy k zápasu


TJ Stará Huť
Místní divák: Kluci hráli skvěle a výhru si zasloužili. Skvěle zachytal Kečup, který zneškodnil těch pár šancí co Hřiměždice měly.




Sestavy


TJ Stará Huť
T. Horčic [-] - P. Novotný [-] - Z. Březina [-] - J. Kadlec [-] (75. D. Peter [-] ) - J. Klucký [-] , O. Cyprián [-] , M. Pavlík [-] (89. R. Pruner [-] ) , L. Mann [-] , J. Kolář [-] (39. V. Jareš [-] ) , J. Zikán [-] , A. Žižka [-]

TJ Vltavan Hřiměždice
D. Černý [-] - P. Junek [-] , M. Matějka [-] , E. Šlechta [-] , J. Januška [-] (73. V. Krotil [-] ) , J. Kahoun [-] , J. Řezanina [-] , P. Černý [-] , J. Pinc [-] , O. Junek [-] , J. Boháč [-] (73. P. Drobný [-] )

Místo: TJ Stará Huť. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sandr Václav - HAVÁČEK Karel (N), KROTIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.