3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 12:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra 2008 vydřela potřebné body v boji za postupem


Branky


2

Ve 25. kole zajížděla na hřiště do Červené Vody rezerva Žichlínka. Favorizovaná Jiskra se do zápasu nemohla dostat, ale nakonec vše zvládli a připsali si tři body do boje o čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalejší start favorita

V prvním poločase byla hra vyrovnaná, domácí Jiskře se moc nedařilo a těžko se jim dotávalo do zápasu. Byl to nakonec hostující Žichlínek, který otevřel skóre utkání. Ve 21. minutě si hostující Moravec obhodil stopera domácích a sám proti brankáři nedal Opravilovi šanci. 0:1 Poté jako by se šance na obou stranách vytratili. A byla vidět spíše hra od vápna po vápno. Do kabin se šlo tedy za jednogólového vedení Žichlínské rezervy.

V druhý poločas v režii domácích

Do druhého poločasu nastoupila jiná Jiskra. Pár změn v sestavě a rozestavení a hned to byla Jiskra jak jí známe.  Do konce utkání to byli právě domácí, kteří určovali tempo hry. Hned ve 47. minutě po Dzurově rohovém kopu vyrovnal střelou z voleje Bednář. 1:1 V 78. minutě, už favorit strhnul vedení na svojí stranu. Když se míč dostal k Dzurovi a ten po kličce obránci a střelou k tyči vsítil druhý gól svého celku. 2:1 Domácí favorit by při chuti, a tak ještě v 91. minutě navýšil skóre na 3:1 domácí Žabka. 



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008 B
Trenér Pavel Zach: V prvním poločase jsme byli strašně zbrklí, až nervózní se mi zdálo. Na druhý poločas jsme změnili rozestavení a prostřídali pár hráčů a už to byla zase ta naše Jiskra.




Sestavy


FC Jiskra 2008 B
M. Opravil [-] - R. Remiáš [-] (81. D. Oulehla [-] ) , F. Vágner [-] , J. Pasker [-] (46. P. Musil [-] ) , Z. Zezulka [-] , J. Wawrzyczek [-] , J. Dzura [-] , M. Ježek [-] (46. M. Bednář [-] ) , R. Žabka [-] , K. Uhliř [-] , F. Matoulek [-] (29. K. Kromichal [-] )

Fotbal Žichlínek B
L. Hrabáček [-] - L. Pecháček [-] , T. Zemach [-] , L. Motyčka [-] , T. Novotný [-] , J. Suchomel [-] , P. Štochl [-] , M. Pánik [-] , J. Suchomel [-] , L. Jániš [-] , M. Moravec [-]

ŽK: 55. P. Musil - 70. M. Pánik , 74. T. Zemach .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valášek František - KOUKOL Martin, NĚMEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích