4:1
(1:0)
60. V. Dunas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým složený ze zkušených hráčů si pohlídal vítězství na domácí půdě


Branky


23. J. Kovanda , 53. R. Špaček (p.) , 76. M. Čada , 85. J. Fencl - 60. V. Dunas
2

Ve 25. kole zajížděl Těchonín na půdu Helvíkovic. Helvíkovice jakožto mírný favorit složený ze zkušených hráčů, kteří dříve oblékali dres právě hostujicího Těchonína, neponechali nic náhodě a dokráčeli si na domácím hřišti pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

V prvním poločase byli aktovnější domácí, kteří si dokázali vytvořit několik brankových příležitostí. Proměnit však dokázali v první půli pouze jednu. A to ve 23. minutě, když se prosadil právě jeden z bývalých hráčů Těchonína momentálně však v Helvíkovickém dresu Jaroslav Kovanda. 1:0 Do konce prvního poločasu se už hrálo převážně mezi vápny. A tak si domácí odnesli do kabin jednogólový náskok do druhé půle.

Hostům došli síly

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 53. minutě rozhodčí Navrátil nařídil pokutový kop. Míč si postavil další z bývalých řad Těchonínského týmu Špaček a nemílil se. 2:0 V 60. minutě se ukázal i Těchonín. Když Polzer vyzval krásnou přihrávkou Dunase a ten snížil na rozdíl jediné branky. 2:1 Hosté z Těchonína se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale jakoby jim došli síly. A tak to byli naopak domácí, kteří přidali branky do hostující sítě. V 76. minutě se střelou z vápna trefil nejlepší střelec soutěže Čada. 3:1 A v 85. minutě též střelou z vápna domácí Fencl. Domácí si tak zaslouženě došli pro vítězství. 



Sestavy


Helvíkovice
J. Hruša [-] - R. Špaček [-] , J. Kovanda [-] (77. Z. Chrástecký [-] ) , J. Fencl [-] , M. Čada [-] , R. Nešťák [-] (58. L. Maťo [-] ) , L. Kos [-] , M. Peřina [-] , Z. Škorpil [-] , P. Procházka [-] , J. Novotný [-]

Těchonín
M. Šilar [-] - L. Baranowski [-] , V. Polzer [-] , M. Šponar [-] , G. Iacoboi [-] - D. Hubálek [-] (26. F. Majvald [-] ) , F. Strnad [-] , P. Nastoupil [-] - V. Dunas [-] , P. Dušek [-] , R. Borový [-] -

ŽK: 44. M. Čada , 87. M. Peřina - 54. V. Polzer .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - BÉM Zdeněk, PETR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů