1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý duel a úspěšnější hosté


Branky


2

V atraktivním duelu 25. kola zajíždeli hráči Černovíra na horkou půdu Žamberka ,,B,,. Oba týmy se nacházejí v horní polovině tabulky. Úspěšnější a šťastnější byli na konci hosté, kteří si odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný výkon obou celků

Od samého začátku bylo utkání velmi vyrovnané. Ve 12. minutě se skóre přeci ale měnilo. Když se po rohovém kopu hostů prosadil hlavou Černovírský stoper Ježek. 0:1 Domácí dokázali odpovědět ve 30. minutě. To se z hranice šestnácky trefil přizemní střelou k tyči domácí Hauptmann. 1:1 A skóre 1:1 svítilo na světelné tabuli i v poločasové přestávce. 

Šťastnější hosté

Ve druhé půli měl v 53. minutě možnost Černovír zahrávat přímí kop ze slibné vzdálenosti. K míči se postavil Fater a nedal domácímu brankáři šanci. 1:2 Z žádné další příležitosti, se už gól neurodil ani na jedné straně, a tak hosté už svůj těsný náskok udrželi. Připsali si tak cenné 3body a dostali se před svého soupeře v neúplné tabulce na páté místo, což je pro úplného nováčka na fotbalové mapě, při své premiérové sezoně solidní počin.



Sestavy


1. FC Žamberk B
J. Ulrych [-] - J. Ulrych [-] (65. D. Ulrich [-] ) , M. Tinka [-] (58. D. Gottwald [-] ) , D. Derka [-] , J. Táborský [-] , P. Hauptmann [-] , D. Plundra [-] , J. Jaroš [-] (58. V. Kmeť [-] ) , O. Veselý [-] (75. J. Tobiáš [-] ) , O. Krejsa [-] , T. Hernych [-]

TJ Sokol Černovír
J. Hegr [-] - O. Ferkl [-] (70. J. Zahradník [-] ) , M. Fater [-] , S. Rejda [-] , V. Novák [-] , M. Bechynka [-] , D. Hartman [-] (63. J. Rybka [-] ) , M. Grund [-] (46. J. Dostál [-] ) , M. Svatoš [-] (82. J. Krňávek [-] ) , O. Ježek [-] , M. Plíva [-]

ŽK: 31. P. Hauptmann , 39. D. Plundra - 55. M. Fater , 77. M. Bechynka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMKO Petr - VŠETIČKA Vlastimil, DIBLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů