J. Šplíchal 16.
D. Merta 33. (p.)
2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo tabulky


Branky


16. J. Šplíchal , 33. D. Merta (p.) - 2. R. Soukop , 7. M. Knápek , 61. M. Knápek
2

Ve 25. kole zajížděla Tatenická rezerva na souboj o čelo tabulky do Lichkova. Na výborný začátek Tatenic dokázali ještě domácí zareagovat. Na vítěznou trefu Knápka, už to ale, nestačilo. A tak si hosté z Tatenic odvezli všechny body a vyhoupli se tak do čela tabulky. Kde je však mohla ještě dotáhnout Jiskra 2008 ,,B,,.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichkov musel dotahovat

Hosté z Tatenic začali aktivně a hned v 2. minutě šli do vedení. Když se za hosty prosadil Soukop. 0:1 Neuběhlo mnoho času a hosté se mohli radovat po druhé. V 7. minutě navýšil vedení pro svůj tým Knápek a rázem to bylo o dvě branky. 0:2 Lichkovští hráči však zbraně nesložili a ještě do poločasu dokázali srovnat krok. V 16. minutě se za domácí prosadil Šplíchal. 1:2 A ve 33. minutě proměnil domácí Merta nařízenou penaltu rozhodčím Dvořákem. 2:2 A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

Štěstí na straně hostů

Do druhého poločasu vstoupili oba celky aktivně a chtěli strhnout vedení na svojí stranu. Na obou stranách se nabízeli příležitosti po chybách v zadních řadách obou celků. Domácí však žádnou z chyb nedokázali potrestat. Za to hosté z Tatenic jednu chybu potrestali. V 61. minutě propadnul centrovaný míč domácí obranou až na zadní tyč a už čekal skórující Knápek a svým druhým gólem v utkání zařídil svému týmu vítězství. 2:3 Zbytek utkání už vetší šance nepřinesl, a tak si hosté z Tatenic odvezli všechny body. 



Ohlasy k zápasu


Lichkov
Trenér Lukáš Gerža: Výkon jsme podali dobrý, ale chyby soupeře se nám nepodařilo patřičně využít a i proto po dlouhé době prohráváme na domácím hřišti. Ještě nás čekají dvě kola ve kterých budeme chtít určitě naplno bodovat a uděláme proto maximum.




Sestavy


Lichkov
P. Nerodil [-] - M. Kreusel [-] , D. Merta [-] , M. Konopka [-] , V. Bula [-] (71. D. Doleček [-] ) , E. Vyšohlíd [-] , J. Šplíchal [-] , J. Matoulek [-] (67. P. Milota [-] ) , V. Bula [-] , M. Loufek [-] , M. Hildebrand [-]

Tatenice B
R. Herzog [-] - J. Štrbík [-] , R. Soukop [-] (69. O. Kittnar [-] ) , M. Knápek [-] (73. J. Kučera [-] ) , F. Rotter [-] , P. Prokop [-] , D. Šembera [-] , T. Chládek [-] , R. Podloucký [-] , A. Finger [-] , P. Soukop [-]

ŽK: 79. V. Bula , 90. J. Šplíchal - 90. F. Rotter .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DVOŘÁK Zdeněk - VALÁŠEK František, JUŘICA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích