Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

23.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Jiskra kontrolovala hru a hosty do ničeho nepustila


Branky


3

Ve 23. kole zavítal na hřiště v Červené Vodě předposlední tým tabulky z Kunvaldu. Hosté si určitě chtěli po šesti poražkách v řadě připsat i nějakou tu výhru. Bohuže domácí rezerva byla proti a nenechala se oloupit o body na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí

Do utkání vstoupili lépe domácí a po celý zápas byli aktivnějším týmem. V 16. minutě získal míč domácí Dzura. A po rychlém úniku podél postraní čáry vstřelil svůj první gól za rezervu Jiskry. 1:0 Domácí neustále drželi míč na svých kopačkách. Ve 30. minutě zvyšuje na 2:0, domácí Žabka. Když pohotovou střelou uvnitř pokutového území nedal brankáři Kopeckému šanci. Netrvalo dlouho a domácí se radovali po třetí. Ve 37. minutě z hranice velkého vápna napřáhl Ježek, a domácí zvýšili skoré na 3:0. Do konce prvního poločasu, už se nic vážného neodehrálo, a tak mohli být po prvním poločase šťastnější domácí.     

V druhém poločase pokračovala domácí rezerva ve své aktivitě

V druhém poločase pokračovala domácí rezerva ve své aktivitě. Ale byl to i Kunvald, který občasnými situacemi zahrozil u branky Matoulka. Nakonec to byli znovu domácí, kteří vstřelili gól. V 51. minutě se před brankářem Kopeckým nejlépe zorientoval Bednář, a dorážkou zvýšil na 4:0. O čtyři minuty později se skoré měnilo, už po páté. A opět pro domácí. V 56. minutě vyskočil na centrovaný míč nejvýše Matoulek a hlavou k tyči nedal brankáři šanči. 5:0 V 60. minutě se dočkají přeci jen i hosté z Kunvaldu. Domácí hráč zahrál před velkým vápnem nešťastně rukou a Vanický z přímého kopu snížil na konečných 5:1. V posledních třiceti minutách se na výsledku nic nemění a Domácí rezerva si pohlídala vysoké vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008 B
Trenér Pavel Zach: Hráli jsme svoji hru, kde jsme diktovali tempo utkání. Teď se ale, musíme připravit na středu, kdy nás přijede prověřit Lichkov. Bude nás čekat těžký zápas.




Sestavy


FC Jiskra 2008 B
M. Matoulek [-] - F. Matoulek [-] , M. Ščambura [-] , F. Vágner [-] , R. Žabka [-] - J. Dzura [-] (57. J. Ptáček [-] ) , P. Musil [-] (66. J. Hlava [-] ) , R. Remiáš [-] , Z. Zezulka [-] (72. M. Ďuriš [-] ) , M. Ježek [-] - M. Bednář [-] -

Kunvald
J. Kopecký [-] - P. Vanický [-] , V. Kopecký [-] (42. P. Fajgl [-] ) , J. Kořínek [-] , M. Křen [-] (75. L. Křičenský [-] ) , B. Veverka [-] , J. Jiskra [-] , M. Janoušek [-] , L. Friml [-] (70. M. Felcman [-] ) , M. Drhlík [-] , J. Celer [-]

ŽK: 86. R. Žabka - 81. M. Felcman .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - ZEZULKA Zdeněk (N), UHLÍŘ Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Milan Loufek
Tip experta: výhra domácích

Týmy z opačných pólů tabulky. Jiskra doma vyhraje.

Tip: výhra domácích