0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:00

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Helvíkovice vezou všechny body


Branky


19. J. Fencl , 39. L. Kos , 62. J. Kovanda
2

Rezerva Žichlínku přivítala na svém hřišti Helvíkovice, které byli mírným favoritem. Jak ukázal samotný průběh utkání, tak svoji roli favorita potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání lépe pro hosty

Žichlínská rezerva přivítala na domácím hřišti celek Helvíkovic. Vstup do utkání domácím moc nevyšel. Hosté byli aktivnější a více na balónu. Až v 19.minutě proměnil hostující aktivitu v branku Fencl. 0:1 Hosté z Helvíkovic rázem vedli a i na dále určovali tempo hry. Za odměnu jim byla dána ve 39.minutě další branka, když na 0:2 pro hosty zvyšoval Kos. Do konce poločasové přestávky se, už nic nestalo, a tak šli do kabin šťastnější hosté.

Hosté kontrolují hru

 Ani v druhém poločase se domácím nepodařilo změnit skóre ve svůj prospěch. Naopak to byli opět hosté, kteří určovali tempo hry. Až v 62.minutě hostující aktivita vyústila v další gól v domácí síti. Když se prosadil Kovanda. 0:3 Domácí skoro po celý zápas tahali za kratší provaz, a tak se mohli hráči Helvíkovic radovat z vítězství.



Sestavy


Fotbal Žichlínek B
L. Hrabáček [-] - P. Hromek [-] , M. Moravec [-] , J. Fibikar [-] , S. Volos [-] (39. L. Pecháček [-] ) , L. Motyčka [-] , J. Suchomel [-] , M. Pánik [-] , L. Jániš [-] , P. Štochl [-] , S. Miko [-]

Helvíkovice
M. Ulvr [-] - J. Komůrka [-] , L. Pešek [-] (64. L. Svoboda [-] ) , L. Maťo [-] , L. Kos [-] , M. Čada [-] , J. Fencl [-] , J. Novotný [-] , J. Kovanda [-] , P. Procházka [-] , J. David [-]

ŽK: 24. J. Fibikar - 55. L. Pešek , 75. L. Maťo , 80. J. Novotný . ČK: 89. S. Miko .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: POKORNÝ Josef - MITLENER Jakub, ONDRÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů