4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže padnul s Outsiderem!


Branky


2

Rezerva Tatenic přijela do Těchonína jako favorit, který si ani sám nepřipouštěl žádnou prohru. Vše bylo naopak! Těchonín zaskočil svého soupeře a zároveň určitě potěšil domácí fanoušky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr ztrácel hned v úvodu.

Ve 22.kole zavítal na hřiště Těchonína vedoucí celek soutěže TATENICE "B". Hráči domácích chtěli určitě odčinit porážku z minulého kola. A domácí pro to od samého začátku zápasu dělali určitě maximum a hned od prvních minut se snažili svůj cíl naplnit. První akce končili na hostujícím gólmanovi, ale ve 12.minutě se již rozvlnila síť. Svůj první gól v zápase zaznamenal domácí Turner. I po vstřeleném gólu domácí pokračovali ve svém tlaku a rezervu Tatenic do větších šancí nepouštěli. Většinou létali od hostujících hráčů dlouhé balóny, s kterými si, ale nedokázal žádný s hráčů hostů poradit. Za to domácí byli produktivnější a ukázali to ve 38.minutě, když zaběhl za obranu hostů opět Turner a zvýšil na 2:0.

Tlak Těchonína pokračoval.

Do druhého poločasu vletěli domácí jako uragán a ve 48.minutě po úniku Dunase svítilo na tabuli, už 3:0 pro domácí. Domácí drželi soupeře neustále pod tlakem, a však bez gólového výsledku. V polovině druhého poločasu se osmělili i hosté, ale skvělým zákrokem podržel domácí Ordoš a udržel si tak čisté konto. Poslední slovo zápasu měli, ale domácí. Když v 70.minutě Škůrek pronikl hostující obranou, která už hrála bez vyloučeného kapitána Jednoróga a stanovil tak výsledek zápasu na konečných 4:0.



Sestavy


Těchonín
L. Ordoš [-] - V. Polzer [-] , J. Křivohlávek [-] , G. Iacoboi [-] , L. Baranowski [-] - P. Nastoupil [-] (65. M. Šponar [-] ) , P. Černohous [-] (89. M. Pauk [-] ) , J. Turner [-] (73. D. Hubálek [-] ) , R. Černohous [-] - P. Černohous [-] (72. P. Dušek [-] ) , V. Dunas [-] (76. Š. Škůrek [-] ) -

Tatenice B
J. Knápek [-] - P. Prokop [-] , L. Kyselo [-] , P. Prokop [-] , E. Jednoróg [-] , D. Šembera [-] , O. Kittnar [-] , R. Michal [-] , A. Finger [-] (56. D. Ščučka [-] ) , M. Doležal [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 20. J. Turner , 60. P. Černohous - 37. J. Kučera , 66. M. Doležal . ČK: 70. E. Jednoróg .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLAZAR Ondřej - ŠINDELÁŘ Daniel, ONDRÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů