Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V atraktivním utkání byl šťastnějším týmem celek z Drahlína + Foto


Branky


0

Dalšího nováčka naší soutěže čekal na úvod Sokol Drahlín, tedy tým, který se netajil ambicemi na postup. V zápase padlo sedm branek a byl pro diváky velice atraktivní. Domácí celek, který nastoupil posilněn o hráče z A – týmu předvedl sympatický výkon, ale zkušenější hosté si utkání nakonec pohlídali a zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nažhavený celek Pičína svému soupeři start znepříjemnil

Již před začátkem utkání, bylo na domácím celku vidět velké natěšení do prvního zápasu v nové soutěži. Sice Pičín neponechal nic náhodě a na zápas proti celku, který v minulé sezóně útočil na přední příčky, nastoupil s několika posilami z áčka. Mírná přemotivovanost domácích se prokázala ihned od začátku utkání, když v jedenácté minutě využil individuální chybu obrany Filip Ježek a poslal hosty do vedení. Když o další tři minuty později přišla další chyba v domácí obraně a Ježek poslal Drahlín dokonce do dvoubrankového vedení, zdálo se, že zápas bude jasná záležitost. Díky jednoduchému vedení, ale polevil i hostující Drahlín a zápas se vyrovnal. Snížení, které přišlo po střele Blahovce, ale zafungovalo jako budíček. Dvoubrankové vedení znovu hostům vrátil Plecitý.  Ke konci poločasu respektive ve 41. minutě skóroval Troler a když si ještě chvíli před poločasem postavil pokutový kop Koffi vypadalo to, že se druhý poločas začne znovu za vyrovnaného stavu a tedy od začátku. Koffi bohužel neproměnil a do kabin se šlo za stavu 2:3.

Ve druhém poločase tempo upadlo

Ihned po změně stran přidal čtvrtou branku Drahlína Kasl a zápas vypadal rozhodnutý. Hosté se snažili kontrolovat hru a domácím se toho příliš moc nedařilo. Snížení nakonec přišlo zhruba deset minut před koncem zápasu, když míč do branky „dotlačil“ Martin Kříž. Do konce zápasu měl domácí Pičín ještě několik šancí na skórování, ale všechny končili buď nepřesnou přihrávkou nebo dobrým zákrokem brankáře Kloboučka. Zápas skončil vítězstvím favorita, ale domácí předvedli bojovný výkon na který budou moci v následujících zápasech sezóny navazovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín B
Martin Kuba (Pičín B - Hráč): Upřímně si myslím, že se nemáme za co stydět. Na to že proti nám stál soupeř, který v minulém ročníku bojoval o postup a v letošní sezóně má také ty nejvyšší ambice.

Sokol Drahlín
Radek Lebeda (Sokol Drahlín - Kapitán): Do nového ročníku jsme vstoupili vítězně avšak s velkým ale! Do kádru přibyli tři hráči z Obecnice a změnil se post stopera. Když jsem se posunul na kraj zálohy. V prvním poločase jsme diktovali tempo zápasu, ale od 32. minuty jsme polevili a zbytečně si zápas zkomplikovali. Domácí navíc neproměnili penaltu. Ve druhém poločase jsme utkání vyhráli především svou bojovností.



Sestavy


TJ Sokol Pičín B
M. Koudela [-] - L. Troler [-] , M. Pinc [-] , P. Svojtka [-] (62. M. Kuba [-] ) - V. Blahovec [-] , J. Rampa [-] , R. Vokurka [-] (46. F. Mastný [-] ) , J. Herák [-] - T. Hazucha [-] (78. M. Skrip [-] ) , V. Koffi [-] - J. Vitásek [-] (46. M. Kříž [-] )

Sokol Drahlín
V. Klobouček [-] - J. Dobák [-] , O. Plecitý [-] , D. Bartůněk [-] , M. Kasl [-] (68. M. Hejduk [-] ) , M. Dohnal [-] (74. F. Štefány [-] ) , F. Ježek [-] , M. Pachole [-] , V. Přibík [-] (46. P. Špindler [-] ) , D. Srch [-] (88. J. Štefan [-] ) , R. Lebeda [-]

ŽK: 43. J. Dobák .
Hráči zápasu: V. Blahovec - F. Ježek .
Místo: Sokol Pičín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - BOROVIČKA Jiří (N), ŠTEFÁNY Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.