1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Narysov přišel o vítězství ve druhém poločase


Branky


0

Na vyprahlý pažit, který je v těchto teplých dnech v Narysově dnes zavítal Bohutín. Podle výsledku v prvním kole a také podle tipu našeho experta měli být favorité hosté. V zápase se to také projevilo a všechny tři body putovali do 5 kilometrů vzdáleného Bohutína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Narysov nedokáže proměňovat šance

Narysov hned v úvodu utkání sází na svou aktivitu. Hned v první minutě přichází rohový kop, který rozehrál Michal Synek. Domácí z něj však nevytěžili vážnější ohrožení branky. Proto první střelu na branku vyslal v páté minutě hostující hráč, jménem Daniel Grosman. V 8. minutě nabídl rozhodčí Němec domácímu týmu sérii přímých kopů. Jeden z nich si vzal na starost Josef Čížek a na bránu vyslal štiplavou střelu, kterou brankář Kuchař vyrazil pouze před sebe. Obrana hostí, ale situaci zvládla a míč odkopla na rohový kop. Míč si postavil stejný exekutor jako předchozí standartní situaci. Josef Čížek svůj rohový kop zatočil velice šikovně na malé vápno, kde si Martin Petřík srazil míč do vlastní sítě. Tento gól domácí velice nabudil a jeho hráči jsou velmi aktivní. Ve středu pole je to převážně Mašek se Synkem, kteří vymýšlejí přihrávky pro své spoluhráče. Bohužel jsou nepochopeni nebo útočníkům Narysova chybí krok k míči. Největší a nejlepší šanci poločasu připravil opět Michal Synek pro svého spoluhráče, kterého našel přihrávkou mezi dva protihráče. Vladimír Přibyl, ale tváří v tvář brankáři Kuchařovi zklamal. Hosté z Bohutína zakládali útoky hlavně dlouhými nákopy, když v tomhle směru byl aktivní hlavně stoper Petřík. Do 45. minuty je aktivnější Narysov, ale svoje šance nedokáže pořádně zakončit nebo končí v rukavicích Emila Kuchaře. Když to vypadalo, že domácí půjdou do kabiny s jednobrankovým vedením. Nařídil rozhodčí přímý volný kop, který si postavil Grosman a přímou střelou vymetl pravou šibenici a tím stanovil poločasové skóre na 1:1. 

Zápas rozhodl Novák

Po celkem atraktivním prvním poločase začal ten druhý prakticky bez šancí. Oba celky se snaží zakládat útoky překopávanými míči, ale tato taktika se nedaří ani jednomu. Další šance přišla po mírné chybě brankáře Flachse, který podskočil míč, ale Lukáš Heřman z malého vápna přestřelil. Bohutín je mírně aktivnější, ale největší šanci těchto okamžiků si připsal Čížek, který se dokázal otočit na malém vápně a vystřelit. Brankář Kuchař však předvedl velmi dobrý reflexivní zákrok. První branka ve druhém poločase přišla v 69. minutě. Dlouhý nakopnutý míč z obrany dokázal sebrat Novák, který obešel vybíhajícího brankáře a poslal hosty do vedení. Při této brance se zranil domácí brankář Flachs a musel být vystřídán. V bráně ho vyměnil obránce Ondračka a svůj první zákrok předvedl proti úniku Lukáše Heřmana. Toto byla na hodně dlouhou dobu poslední šance. Bohutín se zatáhl a Narysov bušil do zavřených vrat. Zajímavý okamžik přišel v předposlední minutě, když Grosman trefil svou střelou pouze brankovou konstrukci. To Milan Novák se v poslední minutě probil od půlky hřiště prakticky až do branky a rozhodl zápas. 



Ohlasy k zápasu



Litavan Bohutín B
Milan Novák (Bohutín - Hráč): Bylo jasné, že zápas nebude jednoduchý. Narysov je pro nás nepříjemným soupeřem a zároveň se suché počasí dost projevilo na kvalitě hřiště. Tím pádem nebyl moc prostor pro kombinační hru a tak se oba dva celky spíše spoléhaly na nakopávané balony dopředu, kde čekaly na chybu obránců. Po nedůrazu narysovské obrany jsme z chyb těžili nakonec my a ve druhém poločase dokázali 2x z brejku skórovat. Vezeme si tak cenné vítězství.



Sestavy


SK Třebsko
R. Flachs [-] - L. Ondračka [-] , J. Skotnica [-] , J. Čížek [-] - J. Mašek [-] , V. Kříž [-] , V. Přibyl [-] , T. Kolařík [-] - M. Synek [-] , P. Kozelka [-] - M. Kozelka [-]

Litavan Bohutín B
E. Kuchař [-] - O. Bauer [-] , M. Petřík [-] , J. Novotný [-] , M. Novák [-] - D. Grosman [-] , L. Heřman [-] - V. Hudeček [-] - J. Lauterbach [-] , V. Polák [-] , D. Gabriel [-]

Hráči zápasu: M. Synek - M. Novák , E. Kuchař .
Místo: Sokol Narysov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: NĚMEC Daniel - HÁJEK Ondřej (N), POLÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.