5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Višňová zaskočila favorita


Branky


9. Z. Černý (p.) , 34. Z. Černý , 49. J. Kotáb , 80. Z. Vrátný , 82. O. Matějka
0

Višňová – Dolní Hbity podle mnohých jednoznačný zápas ve prospěch hostí. Dominik Mašek však řekl, že tuší překvapení kola a vítězství domácích. Kdyby tak tušil jakou touto větou řekl pravdu. Višňová předvedla excelentní výkon a svého soupeře doslova přejela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení udržel brankář Boukal

Domácí Višňová vstoupila do zápasu velmi aktivně a zatlačila svého soupeře na jeho polovinu, z čehož pramenily šance, které se v úvodu zápasu nedařilo proměnit. Domácí dále tlačili Dolní Hbity, po závaru před brankou byl v gólové šanci přistrčen útočník Višňové a kopala se penalta. Míč si postavil Černý a nekompromisně proměnil. Hostující Dolní Hbity hrozily z breaků. Aktivní v tomhle směru byl Červenka. Právě Červenka byl v jednom svém úniku faulován v pokutovém území a kopala se penalta i na druhé straně. Pokutový kop, který si postavil sám faulovaný vytlačil Boukal na tyč a pokračovalo se za jednobrankového vedení Višňové. Frustrovaní hosté hráli agresivně až za hranicí férovosti a jeden z ataků neunesl domácí Peták, který se ohnal po Řánkovi a ten neváhal mu ránu oplatit, z čehož plynulo vyloučení obou hráčů a následné vzplanutí emocí v celém areálu. Vyloučení přineslo zklidnění hry, otevření středu hřiště a další šance. Po jedné z nich se prosadil Černý, který přetlačil svého obránce a svůj únik zakončil střelou na bližší tyč - poločas 2:0. 

Disciplinovaný výkon domácích

V druhém poločase začali aktivněji hráči Dolních Hbit, kteří se snažili dostat do hry, ale jejich šance dokázal zastavit výborný Boukal. Višňová byla ve svých šancích daleko úspěšnější, a když domácí kapitán Kotáb proměnil svoji šanci, hosté byli zlomeni. Po pěkných akcích se prosadil Matějka a poté i Vrátný. Domácí napravili špatný vstup do sezony a vyhráli přesvědčivým rozdílem 5:0.



Ohlasy k zápasu


FC Višňová
Jan Pinkava (Višňová - Hráč): Vyvarovali jsme se chyb z minulých zápasů a lépe jsme plnili taktické pokyny. Výsledek úplně neodpovídá průběhu zápasu, hosté měli několik šancí, ale podržel nás skvělými zákroky brankář. Na výsledek a především na naši hru chceme navázat v následujích zápasech.




Sestavy


FC Višňová
Z. Boukal [-] - L. Řezáč [-] , M. Hilman [-] , K. Bárta [-] - D. Kočí [-] (46. O. Matějka [-] ) , J. Pinkava [-] , J. Kotáb [-] (78. L. Hroš [-] ) - Z. Černý [-] , J. Peták [-] , M. Řezáč [-] (46. Z. Vrátný [-] ) , J. Klímek [-] -

TJ Sokol Dolní Hbity
V. Johánek [-] - A. Kincl [-] (62. J. Dědina [-] ) , D. Horký [-] (23. J. Lang [-] ) , M. Neumann [-] (59. Z. Černý [-] ) , P. Červenka [-] , P. Roček [-] , T. Vostárek [-] , V. Humňal [-] , F. Patera [-] (75. P. Dědina [-] ) , L. Řánek [-] , S. Hochman [-]

ŽK: 75. Z. Boukal , 76. M. Hilman - 25. V. Humňal , 40. F. Patera , 82. P. Dědina . ČK: 36. J. Peták - 36. L. Řánek .
Hráči zápasu: Z. Boukal , Z. Černý .
Místo: FC Višňová. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SOUČEK Tomáš, FIŘT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.