4:1
(2:1)
44. M. Synek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva střelci = 4 branky


Branky


14. V. Krejčí , 38. V. Krejčí (p.) , 56. M. Cihelka , 80. M. Cihelka - 44. M. Synek
0

Ve třetím kole čekal domácí hráče Milína celek Narysova. Hosté se v minulé sezóně opíraly o střelecké duo Kaňa – Chudý, kteří zatím zůstávají za očekáváním. Milín naopak ztratil body v minulém kole a při domácím utkání chtěl být úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milín získal vedení díky pokutovému kopu

V prvním poločase, který se na Milínském stadionu odehrál, příliš atraktivity nenabídl. Domácí do zápasu vstoupili aktivně a utkání kontrolovali. Ihned od úvodu se dostávali do šancí, z nichž ta ve čtrnácté minutě byla i gólová. Václav Krejčí dostal přihrávku na střed velkého vápna, nerozpakoval se a střelou k tyči zakončil. Touto brankou šli domácí do vedení 1:0. Mohlo by se zdát, že tato branka spustí lavinu, ale nic takového se nekonalo. Do šance se dostal sice Cihelka, který v samostatném úniku trefil pouze brankáře. 38. minuta znamenala pokutový kop ve prospěch domácích. K míči se postavil Václav krejčí a nechytatelnou střelou nedal brankáři šanci. 2:0 Ve 44. minutě přišla první pěkná akce od Narysova. Na polovině hřiště si vzal míč Michal Synek a po narážečce se svým spoluhráčem se dostal až k velkému vápnu, kde velice pěknou střelou vymetl pravou šibenici domácí branky. 2:1 to byl výsledek prvního poločasu. 

Další 2 branky přidal Cihelka

Druhý poločas začal znovu mírným tlakem domácího Milína, který vygradoval v minutě padesáté šesté. Martin Cihelka dostal skvělý centr z levé strany hřiště a skóre rázem bylo 3:1. Bohužel toto byla na dlouhou dobu poslední vážná šance. Radim Šíma zvedl diváky ze sedadel, když svou ranou orazítkoval břevno. Martin Cihelka se dostal do další šance, ale tentokrát nedokázal trefit branku. Hósté z Narysova zatím marně navazovali na výkony z minulé sezóny a nedokázali vymyslet žádnou kloudnou šanci. V 80. minutě však přišel další povedený centr na hlavu Cihelky a ten svým druhým gólem stanovil konečné skóre na 4:1. Milín v tomto utkání vyhrál zaslouženě, kdy byl lepším týmem od začátku až do konce a výsledek mluví za vše. 



Ohlasy k zápasu



SK Třebsko
Filip Kaňa (Narysov - Hráč): V zápase jsme byli horším týmem, hlavně díky malému pohybu a špatné kombinaci. Nedařilo se dostatečně pokrývat a dostupovat hráče soupeře. Nechci si stěžovat, ale na výsledku nese svůj podíl i rozhodčí Sandr, který neudělil červenou kartu domácímu brankáři za ruku mimo vápno. Celkově řídil utkání jedním směrem, ale nebudu se na to vymlouvat.



Sestavy


TJ Ligmet Milín
J. Rudolf [-] - R. Šíma [-] , J. Vršecký [-] , R. Švehla [-] , M. Cihelka [-] , L. Čajko [-] (85. J. Hesko [-] ) , V. Krejčí [-] (70. F. Málek [-] ) , M. Peták [-] , M. Slivka [-] , J. Šedivý [-] (52. M. Petrus [-] ) , V. Dudáček [-]

SK Třebsko
R. Flachs [-] - J. Čížek [-] , T. Kolařík [-] - M. Hájek [-] , J. Horáček [-] (46. J. Skotnica [-] ) , J. Mašek [-] , V. Přibyl [-] (80. R. Málek [-] ) , F. Kaňa [-] - J. Chudý [-] , M. Synek [-] (85. A. Rampfel [-] ) - J. Marek [-]

ŽK: 61. R. Švehla - 44. F. Kaňa .
Hráči zápasu: V. Krejčí , M. Cihelka .
Místo: TJ Ligmet Milín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sandr Václav - BEJČEK Ladislav (N), BIBEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.