0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Pičína se znovu nedočkalo + Foto


Branky


0

Pičínské béčko stále čeká na první body v soutěži. Do zápasu proti Vrtuly Láz šli proto s cílem bodovat, ale nepovedlo se ani tentokrát. Zápas to byl vyrovnaný, ale Láz vstřelil dvě branky a díky tomu zvítězil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra branku nepřinesla

Utkání začalo opatrně. Oba týmy se snažily hrát ze zajištěné obrany a držet míč na svých kopačkách. Díky tomuto faktu příliš šancí vidět nebylo. Aktivnějším týmem byl domácí Pičín, ale tato aktivita byla spíše platonická. V prvním poločase tak za zmínku stojí pouze pár spíše nepřesných střel většinou mimo branku nebo do rukavic obou brankářů. Výsledkem bylo pro diváky chabé místy až děsivé poločasové skóre 0:0.

Rozhodla šťastná teč z přímého kopu

Druhý poločas se nesl v podobném duchu a oběma soupeřům začínalo být více než jasné, že toto utkání rozhodne jediná branka. V padesáté minutě zakládal hostující celek z Lázu postupný a velmi podobný útok, díky kterému se propracovával až k bráně soupeře. Tento útok byl typický pro celkový dojem ze zápasu, protože podobně probíhalo celé utkání. Jiné bylo především to, že před pokutovým územím přišel faul a možnost přímého volného kopu pro hosty. Míč si postavil kapitán Vrtule Michal Čížek a svou střelou nastřelil svého protihráče ve zdi Zděňka Kabíčka, který míč tečoval do protipohybu bezmocného brankáře. Tento gól dodal hostům sebevědomí a na hřišti postupně zůstával jen jeden tým. Šance domácího Pičína byly spíše ojedinělé a Vrtule byla v těchto chvílích lepší. Druhá branka přišla v minutě sedmdesáté, když svou typickou akci předvedl Václav Seifrt. Vzal si míč v křídelních prostorech a došel s ním prakticky až do brány. 0:2 z pohledu domácích byl výsledek, který se při opatrné hře obou týmů nedal zvrátit, a proto tak zápas i skončil. Dnešní utkání by šlo zhodnotit jako spíše neatraktivní pro příchozí diváky, ale domácí tým může těšit, že má za sebou další utkání se silným týmem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín B
Martin Kuba (Pičín B - Hráč): Bylo to vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, bohužel šťastnější byly hosté. Krom zápasu ve Hvožďanech, který jsme prohráli po vlastních chybách si myslím, že jsme v obou domácích zápasech ukázali, že se můžeme zachránit. Včera Láz i Drahlín jsou podle mého aspiranti na postup a my jsme s nimi odehráli vyrovnané zápasy. Samozřejmě bude to boj o záchranu, ale myslím, že na to máme.




Sestavy


TJ Sokol Pičín B
M. Koudela [-] - R. Vokurka [-] (58. M. Kuba [-] ) , P. Svojtka [-] (46. V. Blahovec [-] ) , L. Troler [-] , V. Hoshko [-] , M. Pinc [-] - M. Kříž [-] (65. J. Hejna [-] ) , J. Rampa [-] , J. Herák [-] - T. Pecka [-] , V. Koffi [-]

Sokol Vrtule Láz
V. Jelínek [-] - J. Haas [-] , M. Šourek [-] , Z. Kabíček [-] , Z. Kozák [-] (64. D. Řehka [-] ) - F. Lédl [-] (80. B. Hanus [-] ) , M. Bělina [-] (46. J. Krejčí [-] ) , M. Čížek [-] , M. Čížek [-] - V. Seifrt [-] (88. K. Novák [-] ) , L. Bátovský [-]

ŽK: 63. M. Kříž , 66. V. Koffi , 73. M. Kuba - 57. M. Čížek , 75. J. Haas .
Hráči zápasu: M. Koudela - V. Jelínek , Z. Kabíček .
Místo: Sokol Pičín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BOROVIČKA Jiří (N), ČÍŽEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.