Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté doplácí na proměňování šancí


Branky


0

Černý kůň soutěže z Višňové v dnešním utkání zavítal na půdu nevyzpytatelného týmu z Pečic. Průběh utkání navíc napovídal o síle soupeřů, ale hosté nedokázali ze svého tlaku vytěžit více. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Višňová nedokáže proměnit své šance

Do dnešního zápasu lépe vstoupili domácí a ihned začali praktikovat svou hru, kdy se dlouhými míči snažili nalézt vysoké útočníky. Díky tomu si vypracovali několik slibných šancí. Hned na začátku utkání přišla pro Pečice standartní situace, po které dokázal otevřít skóre zápasu kapitán Zemánek. V 18. minutě přišlo vyrovnání z kopaček Luboše Hroše. To mělo za následek, že  od dvacáté minuty se obraz hry výrazně změnil, míč drželi hráči Višňové, kteří dobře kombinovali a vytvářeli si gólové šance. Brankář Chán byl, ale již bezchybný. Do konce poločasu hosté stále tlačili svého soupeře, ale nedokázali se znovu prosadit, i přestože měli několik gólovek. 

Čekání na brejky se vyplatilo

Ve druhém poločase se Višňová snažila hrát svoji kombinační hru, ale nepodařilo se jim překonat zataženou obranu soupeře. Domácí pouze odkopávali míče na útočníky a čekali na breakové situace. které nakonec přišly a dvěmi slepenými góly se dostali do vedení. Višňová po pěkné kombinaci opět korigovala skóre, když se do prázdné branky prosadil M.Řezáč. Pečice rychle odpověděli a znovu si vybudovali dvoubrankové vedení, na které Višňová už nedokázala reagovat.



Ohlasy k zápasu



FC Višňová
Jan Pinkava (Višňová – hráč): Hráli jsme proti týmu, který s námi nechtěl hrát kombinační hru, bránil hluboko na vlastní polovině a pouze odkopával míče. Hrálo se na dost tvrdém a hrbolatém terénu, na kterém se těžko dala tvořit hra. Nejvíce nás položily neproměněné šance a jejich proměňování musíme v příštím zápase razantně zlepšit.



Sestavy


SK Pečice
P. Chán [-] - J. Tkáč [-] , P. Labašta [-] , L. Průša [-] (83. F. Kot [-] ) , T. Ševčík [-] , P. Vlach [-] - M. Řezáč [-] , P. Zemánek [-] , J. Padevět [-] , P. Hampl [-] - O. Novotný [-] -

FC Višňová
Z. Boukal [-] - M. Hilman [-] , L. Řezáč [-] , K. Bárta [-] - J. Kotáb [-] , J. Pinkava [-] - Z. Černý [-] , J. Klímek [-] , L. Hroš [-] (66. F. Černý [-] ) , M. Řezáč [-] - D. Kočí [-] (83. V. Korynta [-] )

Hráči zápasu: P. Chán , O. Novotný .
Místo: SK Pečice. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - TOMS Zdeněk (N), FIŘT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.