2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Prosetínu


Branky


57. O. Tichý , 60. D. Filipi - 89. D. Bárta , 90. M. Vrána
4

V utkání mezi Prosetínem a Českými Heřmanicemi se hrálo vyrovnané utkání, které skončilo remízou 2:2. Obě mužstva se snažila předvést své nejlepší výkony a bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání byl bezgólový, přestože oba týmy měly své šance. Oba brankáři si poradili s pokusy soupeřů a udrželi svá mužstva ve hře.

Ve druhé půli se hra otevřela a začaly padat góly. V 57. minutě se prosadil Ondřej Tichý z domácího týmu a poslal Prosetín do vedení 1:0. Jen o tři minuty později se pak trefil David Filipi a zdvojnásobil náskok Prosetína na 2:0.

Nicméně České Heřmanice nevzdaly a v závěru utkání dokázaly vyrovnat. V 89. minutě se prosadil David Bárta a snížil na 2:1. V posledních minutách nastaveného času pak Michal Vrána vstřelil vyrovnávající gól a zajistil svému týmu cenný bod.

Bylo to vyrovnané utkání s dramatickým závěrem, ve kterém České Heřmanice dokázaly zdolat dvougólové manko a vybojovat si remízu. Prosetín se zklamáním musel akceptovat ztrátu bodů po vyrovnaném průběhu utkání. Obě mužstva předvedla bojovný výkon a diváci byli svědky zajímavého fotbalového střetnutí.



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Prosetín
Jiří Gabriel: Škoda promarněného vítězství v posledních minutách, každopádně na postavení v tabulce to už nic nezměnilo.




Sestavy


SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] (67. D. Drahoš [-] ) - O. Tichý [-] (88. J. Ročňák [-] ) , J. Gabriel [-] , O. Vařejčko [-] , A. Vařejčko [-] (79. T. Vít [-] ) , T. Tichý [-] , F. Šafránek [-] , D. Filipi [-] (87. I. Šikl [-] ) , V. Spilko [-] , A. Šafránek [-] , T. Kulháň [-]

TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - M. Brychta [-] (23. T. Pánek [-] ) , O. Jeřábek [-] , J. Šmejdíř [-] , T. Jirsák [-] , J. Šplíchal [-] , M. Brychta [-] , D. Bárta [-] , M. Vrána [-] , J. Ostřížek [-] (78. J. Balcar [-] ) , M. Kučera [-]

ŽK: 90. J. Šplíchal .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Mrázek Aleš - BAŤOVÁ Martina, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza