Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 16:00

14.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka v Tatenicích!


Branky


6. J. Totušek , 21. D. Tareš , 81. F. Rotter - 47. D. Juřík , 62. D. Juřík , 67. K. Dürr , 72. D. Juřík (p.) , 83. J. Válek
4

V utkání mezi Tatenicemi a Svitavy B se hrálo velmi vyrovnané a gólově bohaté utkání, které skončilo vítězstvím hostů s konečným výsledkem 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal dobře pro domácí tým Tatenice, který se v 6. minutě dostal do vedení díky gólu Josefa Totuška. V 21. minutě pak David Tareš zvýšil náskok Tatenic na 2:0, což byl také výsledek prvního poločasu.

Ve druhé půli se však scénář utkání změnil. Svitavy B začaly silně a ve 47. minutě se David Juřík trefil a snížil na 2:1. V 62. minutě pak Juřík opět skóroval, tentokrát z penalty, a vyrovnal na 2:2. Hosté pokračovali ve svém tlaku a v 67. minutě se trefil Karel Dürr, čímž Svitavy B poprvé vedly v zápase 3:2.

Domácí tým se však nevzdával a v 81. minutě Filip Rotter vyrovnal na 3:3. Nicméně Svitavy B neztratily chladnou hlavu a v závěrečných minutách utkání přidaly ještě dva góly. Jakub Válek se trefil v 83. minutě a David Juřík svým třetím gólem v utkání v 72. minutě z penalty zajistil konečný výsledek 5:3 ve prospěch Svitav B.

Bylo to vyrovnané a dramatické utkání, ve kterém se hosté dokázali vrátit z dvougólového manka a získali cenné vítězství. Domácí tým Tatenice podal dobře výkon, ale nedokázal udržet vedení. Obě mužstva předvedla odhodlanou hru a diváci se jistě měli na co dívat.



Ohlasy k zápasu



TJ Svitavy B
Jakub Škáva: Dnes jsem se zápasu nezúčastnil, každopádně první poločas nám vůbec nevyšel, v druhém jsme ale potvrdili zlepšující formu a otočili utkání



Sestavy


Tatenice
R. Herzog [-] - D. Tareš [-] (37. F. Rotter [-] ) , J. Kristek [-] (77. A. Finger [-] ) , A. Brejša [-] , R. Soukop [-] , M. Hubálek [-] (87. R. Podloucký [-] ) , J. Totušek [-] (87. T. Chládek [-] ) , R. Glocar [-] (68. E. Jednoróg [-] ) , P. Knápek [-] , M. Knápek [-] , R. Werner [-]

TJ Svitavy B
F. Tesař [-] (46. K. Pikovský [-] ) - M. Brázda [-] , M. Ovad [-] (46. T. Polák [-] ) , K. Dürr [-] , J. Tůma [-] , M. Ryšavý [-] (72. P. Hýbl [-] ) , R. Kuda [-] , P. Bartoš [-] (68. D. Svoboda [-] ) , D. Juřík [-] , Š. Mauer [-] , M. Skalický [-] (46. J. Válek [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů