0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství pro Poličku v posledních minutách


Branky


6

V zápase mezi Dolním Újezdem a Poličkou se odehrálo pravé fotbalové drama plné emocí, vášně a napětí. Oba týmy se na hřišti snažily ukázat své nejlepší výkony a získat cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, oba týmy se snažily ovládnout hru a vytvářet si šance. Útočné snahy byly však naráženy na skvěle bránící obrany, které nedovolily žádnému z týmů skórovat. Oba brankáři ukázali svou kvalitu a několikrát svými zákroky zachránili své týmy před inkasovanou brankou.

Ve druhém poločase se tempo hry ještě zvýšilo. Oba týmy začaly přecházet do útočného módu a snažily se otevřít skóre. Vypadalo to, že zápas směřuje k remíze, ale v posledních minutách přišlo rozhodující okamžik.

V 90+2. minutě se hostujícímu týmu Polička podařilo prosadit. Pavel Zahoran se dostal ke skvělému zakončení a poslal míč do sítě soupeře. Radost a euforie v řadách hráčů Poličky byla patrná, zatímco domácí tým Dolního Újezdu byl zklamán.

I přes zoufalé pokusy o vyrovnání se Dolnímu Újezdu nepodařilo skórovat a zápas skončil výhrou Poličky 1:0. Byl to neuvěřitelně dramatický závěr, který ukázal, jak důležité je hrát až do posledních vteřin a jaký vliv může mít i jediný gól na konečný výsledek.

Oba týmy si zaslouží uznání za svůj výkon a nasazení. Dolní Újezd ukázal bojovnost a odhodlání, které je vždy inspirativní, zatímco Polička předvedla svou schopnost využít i nejtěžší situace a získat cenné body.

Tento zápas nám připomíná krásu fotbalu, která tkví v nepředvídatelnosti a nekompromisním boji na hřišti. Přes veškerou snahu a taktiku se může stát, že o vítězi rozhodne jediný okamžik. To je ta magie, která drží diváky v napětí a láká je na další fotbalové zápasy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Frank: Dnešní důležitý zápas s Poličkou pro nás nedopadl dobře. Utkání z obou stran bylo hráno opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. My jsme měli šance i hosté, ale buď zasáhli brankáři nebo střelci mířili mimo. Když zápas mířil k remíze, dostali jsme gól po nepřímém volném kopu nařízeném v 90. minutě. Škoda. Teď máme dva zápasy a je potřeba oba zvládnout.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - R. Vanat [-] , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Krivák [-] (70. L. Jireček [-] ) , P. Fulík [-] (53. P. Drahoš [-] ) , M. Frňka [-] , R. Mandlík [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-]

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - M. Stejskal [-] , M. Šmída [-] (83. J. Trnečka [-] ) , J. Komínek [-] , T. Poul [-] , T. Švec [-] , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] (70. P. Zahoran [-] ) , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 52. M. Frňka , 88. R. Vanat , 91. M. Nadvorník - 52. T. Švec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PAPEŽÍK Jakub - FRANK Vojtěch, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: František Jána
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů