4:2
(2:2)
10. A. Cach
13. A. Cach (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:30

25.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luže přetlačila Skuteč


Branky


23. D. Koukal (p.) , 44. P. Mužíček , 65. D. Klenor , 83. D. Fejl - 10. A. Cach , 13. A. Cach (p.)
6

V napínavém střetnutí mezi Luží a Skutčí diváci byli svědky skvělého fotbalového představení plného vzrušení, brankových akcí a dramatických momentů. Zápas nabídl nejen mnoho gólů, ale také skvělé herní kombinace a individuální výkony hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Skuteč vstoupila do utkání s vervou a rychle se ujala vedení. Adam Cach se ukázal jako nezastavitelná síla a dvěma brankami ve 10. a 13. minutě, z nichž první padla po jeho skvělé akci a druhá z penalty, poslal Skuteč do dvoubrankového náskoku. Vypadalo to, že Skuteč má zápas pevně ve svých rukou.

Nicméně domácí tým Luže se nevzdal a začal se postupně prosazovat. V 23. minutě se jim podařilo snížit na rozdíl jediné branky, když David Koukal bezpečně proměnil pokutový kop. To dodalo Luži potřebnou energii a sebevědomí.

Před koncem prvního poločasu se Luže podařilo vyrovnat. Petr Mužíček se chopil skvělé příležitosti a v 44. minutě skóroval, což poslalo oba týmy do kabin s vyrovnaným stavem 2:2.

Ve druhé půli se oba týmy snažily prosadit a získat vedení. Hra byla vyrovnaná a diváci se dočkali skvělých kombinací a akcí na obou stranách. Nakonec to byla Luže, která dokázala překonat obranu Skutče a znovu se ujmout vedení. V 65. minutě Daniel Klenor ukázal svou střeleckou kvalitu a poslal Luži do vedení 3:2.

Skuteč se však nevzdala a bojovala o vyrovnání. Oba týmy se přetahovaly o míč a vytvářely si šance, ale v závěrečných minutách byla Luže tou úspěšnější. V 83. minutě se Dominik Fejl trefil do sítě Skutče a zajistil domácím dvoubrankový náskok.

Závěrečné minuty přinesly napětí a pokusy Skutče o snížení, ale Luže se ubránila a udržela si vedení až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Zápas skončil vítězstvím Luže 4:2.

Oba týmy si zaslouží uznání za bojovnost a výkon, který přinesl divákům skvělou fotbalovou podívanou. Góly, rychlé kombinace a dramatické momenty dělaly z tohoto zápasu nezapomenutelný zážitek pro všechny přítomné.



Ohlasy k zápasu


TJ Luže
Daniel Klenor: Pro nás hlavně důležité tři body. Náš vstup do utkání byl jako snad vždy tragický! Neproměnná penalta a inkasované dva góly. Naštěstí nám pomohla naše druhá penalta a roh, takže poločas byl srovnaný. V druhým poločase tam jejich obrana měla díry a já jim dokázal 3x utéct z toho jsem to jednou zazdil, jednou dal a jednou nahrál do prázdné. Skuteč měla taky svoje šance a utkání bylo vyrovnané. Za tři body jsem rád a tím bych to asi ukončil.




Sestavy


TJ Luže
L. Richter [-] - O. Dostál [-] (62. M. Kapitola [-] ) , D. Koukal [-] , M. Langer [-] (62. M. Kolář [-] ) , J. Svatoš [-] (78. L. Kovačka [-] ) , J. Zerzán [-] (88. P. Pekhart [-] ) , S. Peterka [-] , D. Klenor [-] (86. Š. Suchý [-] ) , D. Fejl [-] , P. Mužíček [-] , R. Dušek [-]

FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - A. Cach [-] , J. Pekař [-] , J. Novotný [-] , M. Čermák [-] , R. Kozák [-] , D. Rompotl [-] , L. Krátký [-] , M. Horáček [-] , M. Sršeň [-] , P. Karal [-] (69. F. Novák [-] )

ŽK: 56. D. Koukal , 57. J. Svatoš - 22. M. Kouba , 52. A. Cach .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - VANĚK Tomáš, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: František Jána
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů