2:1
(0:0)
55. R. Vodvárka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 10:15

23.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly během 8 minut rozhodli o bodech pro Zámrsk


Branky


6

Ve fotbalovém utkání mezi týmy Zámrsk a Prosetín padly celkem tři góly, přičemž domácí tým Zámrsk vyšel vítězně s výsledkem 2:1. Zápas se hrál na hřišti Zámrsku a přinesl napínavé a vyrovnané střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný a oba týmy se snažily prosadit, ale žádný z nich nedokázal otevřít skóre. Oba brankáři byli na svých postech pevní a úspěšně čelili pokusům soupeře. Hra se odehrávala převážně ve středové části hřiště a žádný tým nedokázal vytvořit si výraznější šance na gól.

Ve druhém poločase se hra začala rozpohybovat a tempo zápasu se zvýšilo. V 55. minutě se hostujícímu týmu Prosetín podařilo otevřít skóre, když Roman Vodvárka proměnil pokutový kop a poslal svůj tým do vedení 1:0. To však Zámrsk nezlomilo, naopak se začal více tlačit dopředu a vytvářet si šance.

V 71. minutě přišla odměna za úsilí domácího týmu, když se Miroslav Semerád trefil a vyrovnal na 1:1. To dodalo Zámrsku další motivaci a důvěru v úspěch. Osm minut po vyrovnání přišel klíčový moment zápasu, když Michal Jiráský vstřelil gól a poslal Zámrsk do vedení 2:1. Tento gól se nakonec ukázal jako vítězný, protože Prosetín nedokázal odpovědět žádným vyrovnávacím gólem.

Zápas mezi Zámrskem a Prosetínem nabídl divákům napínavou podívanou se třemi góly a bojem o každý centimetr hřiště. Zámrsk se nakonec radoval z vítězství a tří bodů, zatímco Prosetín se musel smířit s porážkou. Oba týmy předvedly dobrou hru a nasazení, ale Zámrsk byl nakonec úspěšnější při zakončení a těšil se z vítězství.

Tento zápas ukázal sílu a kvalitu obou týmů a přinesl divákům vzrušující fotbalové představení.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský: Zápas byl hodně vyrovnaný, soupeř hrál všechny akce přes Vodvarku, který byl jejich rozdilovym hráčem. My jsme se po vyloučení semkli a nakonec jsme zápas otočili.




Sestavy


SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] , M. Bálek [-] , P. Novák [-] - T. Houžvička [-] (83. A. Csernyanszký [-] ) , M. Bezdíček [-] , M. Podmajerský [-] (61. R. Matoušek [-] ) , M. Semerád [-] , T. Koudelka [-] - M. Jiráský [-]

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - T. Tichý [-] , V. Spilko [-] (86. D. Drahoš [-] ) , I. Šikl [-] , J. Gabriel [-] (62. D. Ročňák [-] ) , A. Vařejčko [-] , O. Vařejčko [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , F. Slavík [-]

ŽK: 63. R. Matoušek - 72. D. Ročňák , 78. V. Spilko . ČK: 69. R. Matoušek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - SVOBODA Jan, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: David Bárta
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů