Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 14:30

23.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství pro domácí!


Branky


6

Ve fotbalovém zápase mezi týmy Luže a Polička padlo celkem pět gólů, přičemž domácí tým Luže vyhrál s výsledkem 3:2. Zápas se odehrál na hřišti Luže a nabídl divákům vzrušující a vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal svižně a hosté z Poličky se rychle ujali vedení. V 9. minutě se trefil Jakub Mužík a poslal svůj tým do vedení 1:0. Domácí tým Luže však neztrácel naději a dokázal odpovědět ještě v první půli. V 40. minutě se trefil David Koráb a vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase se hra dále vyvíjela a oba týmy bojovaly o vítězství. V 56. minutě se hosté opět dostali do vedení díky gólu Štěpána Krejčího, který poslal Poličku do vedení 2:1. Nicméně Luže neztrácela hlavu a v 59. minutě vyrovnala skóre díky gólu Daniela Klenora.

Závěrečné minuty zápasu nabídly napětí a oba týmy se snažily rozhodnout utkání ve svůj prospěch. V 80. minutě se však prosadil domácí tým Luže. Michal Kapitola se trefil a přidal třetí gól, který poslal Luže do vedení 3:2. Hosté už nedokázali zareagovat a tak zápas skončil vítězstvím domácího týmu.

Luže tak získala cenné vítězství a potvrdila svou kvalitu na domácím hřišti. Polička se sice snažila, ale nakonec musela přijmout porážku. Oba týmy předvedly odhodlanou hru a nabídly divákům zajímavé a vyrovnané utkání.

Toto vítězství poskytne týmu Luže motivaci a sebedůvěru do dalších zápasů. Polička bude muset analyzovat svůj výkon a pracovat na zlepšení do budoucích utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Luže
Daniel Klenor: Tak jsem rád, že se po tolika zápasech dokázalo vyhrát! Bylo to hlavně bojovné utkání s hodně nakopávanými balóny. Jsem rád, že i když se dvakrát prohrávalo, tak se výsledek nakonec dokázal otočit. Chtěl bych poděkovat celému týmu za odřené utkání. Hodně nám pomohl návrat Koukyho (Davida Koukala), který nás v kabině nahecoval a vrátil vítěznou mentalitu. DÍKY Davide




Sestavy


TJ Luže
L. Richter [-] - L. Kovačka [-] (46. M. Kapitola [-] ) , D. Koukal [-] , M. Langer [-] , D. Koráb [-] (86. M. Kolář [-] ) , J. Zerzán [-] (66. O. Dostál [-] ) , J. Svatoš [-] , D. Klenor [-] , D. Fejl [-] , P. Mužíček [-] , R. Dušek [-]

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - Š. Krejčí [-] , M. Vondra [-] , M. Stejskal [-] , M. Šmída [-] , T. Poul [-] , T. Švec [-] , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 73. M. Kapitola , 89. L. Richter - 47. Š. Krejčí , 75. T. Švec , 76. M. Pavliš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hlaváč Martin - MARTÍNEK Miroslav, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: David Bárta
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích