1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 10:15

23.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnutí v nastavení !


Branky


6

Ve vzájemném zápase mezi týmy Letohrad B a FC Jiskra 2008 padly celkem tři góly, přičemž hosté z Jiskry vyšli vítězně s výsledkem 2:1. Utkání se odehrálo na hřišti Letohradu B a přineslo napínavý fotbalový souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal aktivně, oba týmy se snažily prosadit a získat kontrolu nad hrou. V 43. minutě se hostujícímu týmu FC Jiskra 2008 podařilo otevřít skóre, když se trefil Tomáš Vyšohlíd a poslal svůj tým do vedení 1:0. Po této brance pokračovala hra vyrovnaně, oba týmy se snažily vytvořit si další šance, ale žádný z nich se už do přestávky neprosadil.

Dvorský rozhodl v nastavení

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná bitva, oba týmy se snažily o vyrovnání nebo navýšení svého vedení. Domácí tým Letohrad B se však musel spokojit s menším množstvím gólových příležitostí. Až v 86. minutě se jim podařilo snížit na 1:2, když se trefil Ivan Shymchyshyn. Letohrad se následně snažil o vyrovnání, ale hosté se dokázali ubránit a udržet své vedení.

V samém závěru utkání, v 93. minutě, přišla dramatická situace, kdy rozhodčí nařídil pokutový kop pro hostující tým. Z penalty se zkušeně trefil Dan Dvorský a poslal svůj tým do vedení 2:1. Tento gól se ukázal jako rozhodující, neboť Letohrad B již neměl čas na vyrovnání.

FC Jiskra 2008 tak získala tři body za vítězství a potvrdila svou kvalitu a odhodlání. Letohrad B přesto ukázal, že dokáže hrát vyrovnané a bojovné utkání. I přes porážku se může opřít o svůj výkon a zaměřit se na zlepšení pro další zápasy.

Oba týmy předvedly svou sílu a nasazení a nabídly divákům atraktivní fotbalový zážitek. FC Jiskra 2008 se může radovat z vítězství, zatímco Letohrad B bude analyzovat svůj výkon a pracovat na zlepšení do budoucích zápasů.



Ohlasy k zápasu



FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: Šlo o velmi náročný zápas, kdy soupeři byli častěji na míči a my se snažili o rychlé protiútoky. Znovu jsme vycházeli ze zabezpečené obrany a nezabalili jsme to po soupeřově vyrovnání a dřeli jsme až do konce.



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - D. Štusák [-] (55. J. Černohous [-] ) , P. Dušek [-] , M. Filip [-] (81. Š. Šantrůček [-] ) , J. Kadlec [-] , J. Procházka [-] , I. Shymchyshyn [-] , M. Pokorný [-] , J. Hiller [-] , K. Zeman [-] , M. Štefek [-]

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - M. Matoulek [-] , M. Ďuriš [-] (70. Z. Zezulka [-] ) , F. Dušek [-] (76. J. Dušek [-] ) , D. Skoták [-] (88. R. Halanič [-] ) , T. Vyšohlíd [-] , D. Dvorský [-] , R. Kaplan [-] , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , M. Hnátnický [-]

ŽK: 15. J. Kadlec , 37. P. Dušek , 56. K. Zeman - 93. D. Dvorský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - KOVÁŘ Matouš, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: David Bárta
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích