2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proseč otočila zápas v Dolním Újezdu


Branky


16. P. Frank , 43. P. Drahoš - 50. T. Mareš , 58. J. Marek , 67. J. Marek
6

V 23. kole 1.A třídy se utkaly týmy Dolního Újezdu a Proseče. Zápas se odehrál na hřišti Dolního Újezdu a nabídl napínavou a dramatickou podívanou. Nakonec se Proseč podařilo otočit nepříznivý stav a vyhrát utkání 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 pro domácí

Domácí tým Dolního Újezdu vstoupil do zápasu aktivně a ujal se vedení již v 16. minutě, kdy se střelecky prosadil Petr Frank. Díky brance se domácí hráči uklidnili a začali se prosazovat ve hře. Ve 43. minutě zvýšil jejich náskok Pavel Drahoš a tým Dolního Újezdu se dostal do pohodlného dvoubrankového vedení.

2:3

Avšak v druhém poločase se hra začala obracet ve prospěch hostujícího týmu Proseče. V 50. minutě snížil na 2:1 Tomáš Mareš a oživil tak naděje svého týmu. Proseč se nenechala zaskočit a začala si věřit. V 58. minutě vyrovnal skóre na 2:2 Jaroslav Marek, který tak přivedl svůj tým zpět do hry.

Oba týmy bojovaly o vítězství a snažily se prosadit. V 67. minutě přišla odměna pro hostující Proseč, když Jaroslav Marek svým druhým gólem v utkání poslal svůj tým poprvé do vedení 3:2. Dolní Újezd se snažil odpovědět, ale Proseč se ubránila a udržela si své vedení až do závěrečného hvizdu rozhodčího.

Proseč si tak připsala důležité tři body do tabulky 1.A třídy. Pro tým Dolního Újezdu to byla hořká porážka, jelikož neudržel dvoubrankové vedení. Oba týmy předvedly kvalitní výkon a bojovaly až do konce, což přispělo k zajímavému a vyrovnanému zápasu.



Ohlasy k zápasu



FK Proseč
Jaroslav Marek: Dnes jsme zajížděli do Dolního Újezda a první poločas se nám vůbec nepovedl. Chybělo tam nasazení, pohyb. Po zásluze jsme do kabin odcházeli s dvougólovým mankem, domácí nás přehrávali. V kabině jsme si důrazně vše vyříkali a přineslo to své ovoce. Na hřiště v druhé půli přišel jiný tým, byli jsme hladový, rychle jsme snížili a do 70. minuty jsme výsledek otočili a zbytek zápasu poctivě dohráli. Za druhou půli zaslouží celý tým pochvalu, ale příště je potřeba být v zápase už od 1. minuty.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - R. Vanat [-] (67. R. Mandlík [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Krivák [-] , P. Fulík [-] (71. J. Čejka [-] ) , M. Frňka [-] , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] (79. M. Jireček [-] ) , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-]

FK Proseč
J. Lampárek [-] - R. Klíma [-] (79. M. Marek [-] ) , T. Mareš [-] , J. Marek [-] , P. Stupavský [-] (76. D. Sodomka [-] ) , T. Rybička [-] (34. F. Romportl [-] ) , V. Menc [-] , V. Koutný [-] , M. Vacek [-] , Z. Kunhart [-] , Z. Marek [-] (74. M. Plosza [-] )

ŽK: 67. D. Kabrhel , 75. J. Čejka - 18. Z. Kunhart , 44. Z. Marek , 56. M. Marek , 92. J. Lampárek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - HOŘÍNEK Lukáš, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: David Bárta
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů