4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodlné vítězství Poličky


Branky


6

Ve 22. kole 1.A třídy Pardubického kraje se střetly týmy Polička a Tatenice. Domácí tým Polička si připsal výrazné vítězství s konečným skóre 4:0. Zápas byl plný akce a gólů ze strany domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři nula už v prvním

První poločas byl velmi úspěšný pro tým Polička. V 18. minutě se prosadil jejich hráč Michal Šmída a otevřel skóre utkání. O pouhé dvě minuty později, opět Michal Šmída, zvýšil náskok Poličky na 2:0. Tým Polička byl na koni a jejich výkon byl velmi dobrý. V 34. minutě se zapsal mezi střelce i Tomáš Švec a poslal svůj tým do třígólového vedení. První poločas tak skončil výsledkem 3:0 ve prospěch Poličky.

Ve druhé části zápasu se Polička snažila udržet své vedení a dále navyšovat skóre. V 69. minutě se to podařilo jejich hráči Mirkovi Stejskalovi, který vstřelil čtvrtý gól utkání. Tatenice se snažily odpovědět, ale jejich úsilí nebylo dostatečně efektivní a nedokázaly se prosadit proti dobře bránícímu týmu Polička.

Zápas skončil vítězstvím Poličky se skóre 4:0. Domácí tým předvedl vynikající výkon a dokázal využít své šance. Tatenice se musely spokojit s porážkou a nesbírají žádné body. Celkově to byl vyrovnaný a zároveň výrazný zápas, který nabídl divákům spoustu gólů a fotbalového vzrušení.



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Jakub Komínek: No řekl bych, že na hřišti bylo jenom jedno mužstvo a výsledek mohl být ještě více nemilosrdný. Zasloužené body pro domácí Poličku.

Tatenice
René Werner: Zasloužená výhra domácích



Sestavy


SK Polička
J. Ehrenberger [-] - M. Stejskal [-] , J. Valouch [-] (46. M. Vondra [-] ) , M. Šmída [-] (74. P. Zahoran [-] ) , J. Komínek [-] , T. Poul [-] (74. J. Trnečka [-] ) , T. Švec [-] , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

Tatenice
R. Herzog [-] - J. Štrbík [-] , D. Tareš [-] , J. Kristek [-] (57. F. Rotter [-] ) , T. Chládek [-] , P. Soukop [-] , R. Soukop [-] , M. Hubálek [-] , R. Kyselo [-] , M. Knápek [-] (67. R. Podloucký [-] ) , R. Werner [-]

ŽK: 73. J. Mužík - 30. M. Knápek , 63. R. Kyselo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STÁREK Jiří - ŠTANCEL Miroslav, FILIPI Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Petr Frank
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích