2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožek rozhodl v zápase mezi Zámrskem a Dolním Újezdem!


Branky


6

V 22. kole 1.A třídy Pardubického kraje se střetly týmy Zámrsk a Dolní Újezd. Zápas skončil vítězstvím Zámrsku 2:0 po průběhu, ve kterém domácí tým získal zasloužené vedení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal aktivně a oba týmy se snažily prosadit. V 32. minutě se domácí Zámrsk dostal do vedení díky gólu Emmanuela Rožka. Tento gól poskytl Zámrsku důležitý náskok. Domácí tým pokračoval ve své útočné hře a ještě před koncem prvního poločasu se jim podařilo navýšit své vedení. V 45. minutě se opět prosadil Emanuel Rožek a zvýšil skóre na 2:0.

Ve druhé části zápasu se Dolní Újezd snažil odpovědět a změnit vývoj utkání ve svůj prospěch. Nicméně domácí tým Zámrsk se dobře bránil a udržel své vedení. Oba týmy měly ještě několik šancí, ale žádný z nich se již neprosadil.

Zápas skončil vítězstvím Zámrsku 2:0, který tak získal tři body. Domácí tým předvedl dobrou hru a využil své šance k získání důležitých gólů. Dolní Újezd se snažil, ale nepodařilo se jim snížit náskok soupeře. Celkově to byl vyrovnaný zápas, ve kterém Zámrsk byl úspěšnější a zaslouženě si připsal vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský: Náš nejhorší výkon na jaře. Soupeř byl nebezpečný hlavně že standartek. My dobře vyřešili dvě brejkove situace po kterých jsme dali gól. Jsme rádi, že máme tři body i když převedena hra měla k dokonalosti daleko

TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Frank: Odjížděli jsme do Zámrsku s cílem přivézt domů bod a nejlépe tři. Úvod z naší strany byl aktivní, ale bez šance. Domácí spoléhali na rychlé hráče vpředu, což se potvrdilo a dvě povedené akce dvojice přihrávající Jirásek a zakončijící Rožek poslali domácí do poločasového vedení 2:0. Naším cílem ve druhém poločasu bylo utkání zdramatizovat, vyrovnat. Domácí dobře bránili, my nevyužili dvě slušné šanci. Fotbalisté Zámrsku hrozili z brejků- jeden skončil na spojnici. Závěr si domácí hráči zkušeně pohlídali. My musíme zvítězit za týden doma s Prosečí!



Sestavy


SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] , M. Bálek [-] , T. Syrový [-] (46. P. Novák [-] ) - M. Bezdíček [-] (88. F. Peterka [-] ) , R. Matoušek [-] (71. A. Csernyanszký [-] ) , M. Semerád [-] (75. M. Podmajerský [-] ) , T. Houžvička [-] - E. Rožek [-] , M. Jiráský [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - R. Vanat [-] (46. L. Jireček [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , R. Mandlík [-] , P. Fulík [-] (69. M. Jireček [-] ) , M. Frňka [-] , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-] (82. M. Vomáčka [-] )

ŽK: 22. T. Houžvička , 54. M. Bálek , 63. R. Matoušek - 41. D. Kabrhel , 54. M. Frňka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Morávek David - UJEC Jiří, ROBOVSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Petr Frank
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů