2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza ve Skutči


Branky


6

Ve 22. kole 1.A třídy Pardubického kraje se utkaly týmy Skuteč a Letohrad B. Zápas skončil remízou 2:2 po vyrovnaném a dramatickém průběhu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal aktivně a oba týmy se snažily prosadit. V 32. minutě se hosté z Letohradu ujali vedení díky gólu Denisa Štusáka. Nicméně Skuteč odpověděla brzkou reakcí a v 37. minutě vyrovnala díky trefě Adama Cacha. Do konce prvního poločasu se Letohrad opět prosadil a získal náskok, když se trefil Ivan Shymchyshyn a poslal svůj tým do vedení 2:1.

Ve druhé části zápasu se oba týmy snažily navýšit své vedení. Skuteč se nevzdávala a v 81. minutě se podařilo Vilému Steklému vyrovnat na konečných 2:2. Oba týmy se pak snažily najít vítězný gól, ale žádnému z nich se to již nepodařilo.

Zápas skončil remízou 2:2, která odráží vyrovnanost obou týmů a jejich snahu o vítězství. Skuteč dokázala dvakrát srovnat skóre a předvést bojovný výkon. Letohrad se musel spokojit s bodem za remízu. Celkově to byl vyrovnaný a zajímavý zápas, který nabídl divákům góly a napětí až do posledních okamžiků.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Jakub Pekař: Cely zapas jsme byli lepší na míči. Bohužel opět jsme nebyli dostatečně úspěšný v zakončení a soupeř dal ze dvou centru dva góly. Poločas 1:2. Druhou půli jsme soupeře tlačili a vytvořili si příležitosti k vyrovnávacímu gólu. Soupeř ještě naštěstí neproměnil penaltu a nám se povedlo alespoň vyrovnat skóre na 2:2. Šance na vítězství byly, ale skóre se již nezměnilo.




Sestavy


FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - P. Felkl [-] (46. J. Pekař [-] ) , J. Novotný [-] , M. Horáček [-] , M. Čermák [-] (71. F. Novák [-] ) , R. Kozák [-] (46. V. Steklý [-] ) , A. Cach [-] , J. Mikan [-] (71. P. Karal [-] ) , L. Naď [-] , D. Zach [-] , D. Rompotl [-]

FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - M. Švercl [-] , P. Dušek [-] , Š. Polzer [-] , D. Štusák [-] , D. Preclík [-] , J. Procházka [-] (78. Š. Šantrůček [-] ) , I. Shymchyshyn [-] (91. J. Uhlíř [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Vencl [-] (80. J. Černohous [-] ) , M. Štefek [-] (78. K. Zeman [-] )

ŽK: 21. L. Naď , 68. D. Zach , 78. J. Pekař - 63. J. Procházka , 74. M. Švercl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ILNYTSKA Marta - HOŘÍNEK Lukáš, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Petr Frank
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích