3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:00

21.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Tatenic proti Heřmanicím!


Branky


6

V zápase mezi týmy Tatenice a České Heřmanice v 1.A třídě Pardubického kraje se tým Tatenice radoval z výhry se skóre 3:0. Zápas se odehrál v 21. kole a domácí tým byl ve vynikající formě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatenice se ujaly vedení v 23. minutě, kdy Petr Knápek proměnil svou šanci a poslal svůj tým do vedení 1:0. O jedenáct minut později, v 34. minutě, se Josef Kristek trefil a zvýšil náskok domácích na 2:0. Tímto gólem si Tatenice vytvořily pohodlný náskok již v prvním poločase.

Ve druhém poločase domácí tým nadále předváděl skvělý výkon a držel kontrolu nad zápasem. V 77. minutě David Tareš zpečetil vítězství Tatenice třetím gólem, který poslal míč do sítě a upravil skóre na konečných 3:0 ve prospěch domácího týmu.

České Heřmanice se snažily odpovědět, ale jejich snaha byla potlačena pevnou obranou a skvělým výkonem brankáře týmu Tatenice. Domácí si udrželi své vedení a nedovolili soupeři snížit.

Zápas skončil vítězstvím Tatenice 3:0. Tímto výsledkem si domácí tým připsal tři body a zanechal dobrý dojem svým fanouškům. České Heřmanice se musely smířit s porážkou a odejít bez bodového zisku.

Celkově se jednalo o dobrý výkon týmu Tatenice, který si vytvořil pohodlný náskok již v prvním poločase a udržel si ho po celou dobu utkání. České Heřmanice se snažily, ale nedokázaly se prosadit proti silnému soupeři.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: V prvních minutách zápasu jsme byli aktivnější a vytvořili si několik šancí, bohužel však bez úspěchu. Soupeř naopak svoji šanci využil a po vstřelení gólu se ujal iniciativy zápasu, do konce poločasu pak dokázal ještě zvýšit na 2:0. Po změně stran jsme soupeře tlačili, opět měli několik dobrých šancí, bohužel však žádná neskončila v síti. Ke konci zápasu jsme hru otevřeli, čehož domácí využili a zvýšili na konečných 3:0, zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


Tatenice
R. Herzog [-] - D. Tareš [-] (88. R. Podloucký [-] ) , J. Kristek [-] (87. T. Chládek [-] ) , A. Brejša [-] (89. O. Kittnar [-] ) , R. Glocar [-] , M. Hubálek [-] , J. Totušek [-] (14. R. Soukop [-] ) , R. Kyselo [-] , M. Knápek [-] , P. Knápek [-] , R. Werner [-]

TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - J. Ostřížek [-] , O. Jeřábek [-] , M. Kučera [-] , J. Balcar [-] (53. T. Pánek [-] ) , T. Jirsák [-] (75. M. Brychta [-] ) , J. Šplíchal [-] , D. Bárta [-] , L. Mach [-] (82. J. Šmejdíř [-] ) , M. Vrána [-] , D. Uher [-] (60. F. Jána [-] )

ŽK: 30. J. Kristek , 63. R. Soukop - 42. J. Šplíchal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - ŠOUREK Pavel, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Artem Kashalupa
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů 4:1

Tip: výhra hostů