M. Frňka 30. (p.)
M. Frňka 81. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól rozhodl o bodech


Branky


30. M. Frňka (p.) , 81. M. Frňka (p.) - 23. K. Vaníček , 54. R. Filip , 83. P. Dvořák (vl.)
5

Ve fotbalovém utkání mezi týmy Dolní Újezd a Jablonné nad Orlicí v rámci 1. A třídy Pardubického kraje se skóre končí výsledkem 2:3 ve prospěch hostů, Jablonného nad Orlicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jednom na každé straně

Utkání začalo vyrovnaně, ale v 23. minutě se hosté Jablonného nad Orlicí dostali do vedení. K. Vaníček se trefil a poslal Jablonné nad Orlicí do vedení 1:0. Domácí tým Dolní Újezd však neztratil naději a v 30. minutě se jim podařilo vyrovnat. M. Frňka proměnil pokutový kop a srovnal skóre na 1:1.

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná hra, ale v 54. minutě se Jablonné nad Orlicí opět dostalo do vedení. R. Filip vstřelil gól a poslal hosty do vedení 2:1. Dolní Újezd se snažil odpovědět, ale hosté byli silní i v obraně.

Přesto se Dolní Újezd dostal ke druhému gólu. V 81. minutě M. Frňka proměnil druhý pokutový kop a vyrovnal na 2:2. Vypadalo to na remízu, ale v 83. minutě přišel zlomový moment. P. Dvořák z Dolního Újezdu nešťastně vstřelil vlastní gól a poslal Jablonné do vedení 3:2.

Navzdory snaze hostů už se skóre nezměnilo a utkání skončilo vítězstvím Jablonného nad Orlicí 3:2. Bylo to vyrovnané utkání s několika dramatickými momenty a vítězství hostů bylo nakonec důležitější.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Frank: Po minulé výhře jsme věřili v bodový zisk, bohužel se body získat nepovedlo. Hosté ukázali, že nejsou v popředí tabulky náhodu. Trestali naše chyby a i když se nám podařilo dvakrát dorovnat, tak na třetí gól na konci zápasu jsme reagovat již nedokázali. Škoda. V dalším kolem máme doma Prosetín a je potřeba bodovat naplno!




Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - M. Jireček [-] , M. Nadvorník [-] , P. Krivák [-] (84. P. Váně [-] ) , P. Fulík [-] (59. P. Drahoš [-] ) , M. Frňka [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-] , L. Jireček [-] (76. M. Vomáčka [-] ) , P. Frank [-]

TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - M. Matějka [-] , M. Fogl [-] (26. M. Černohous [-] ) , F. Vaníček [-] (43. D. Pišťáček [-] ) , J. Kyllar [-] - L. Krejsa [-] , M. Uher [-] - J. Špaček [-] , A. Kashalupa [-] , R. Filip [-] , K. Vaníček [-]

ŽK: 88. P. Váně , 90. M. Nadvorník - 80. J. Kyllar , 84. M. Uher , 87. A. Kashalupa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vojta Jan - ŠKORPÍK Martin, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: René Werner
Tip experta: remíza

Tipuji remízu

Tip: výhra domácích