Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm gólů v síti svitavského béčka


Branky


4. D. Bárta , 8. L. Mach , 30. T. Jirsák , 42. D. Bárta , 58. L. Mach , 74. D. Bárta , 77. O. Jeřábek , 80. L. Mach - 22. J. Škáva
5

Ve fotbalovém utkání mezi týmy Sokol České Heřmanice a Svitavy B v rámci 1.A třídy Pardubického kraje se odehrálo skóre 8:1 ve prospěch domácího týmu Sokol České Heřmanice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase!

Utkání začalo velmi aktivně ze strany domácího týmu Sokol České Heřmanice. V 4. minutě se D. Bárta trefil a poslal svůj tým do vedení. To bylo následováno dalším gólem, tentokrát v 8. minutě, kdy se L. Mach prosadil a navýšil náskok na 2:0 pro domácí tým.

Svitavy B se však nevzdávaly a v 22. minutě se Jakub Škáva trefil a snížil na 2:1. Nicméně Sokol České Heřmanice si udržoval svou útočnou sílu a v 30. minutě T. Jirsák přidal další branku, čímž navrátil dvoubrankový náskok.

Před koncem prvního poločasu se D. Bárta znovu prosadil a v 42. minutě zvýšil skóre na 4:1 ve prospěch Sokolu České Heřmanice.

Ve druhém poločase domácí tým nadále kontroloval hru a přidával další góly. V 58. minutě se L. Mach trefil podruhé v zápase a zvýšil na 5:1. Poté přišel okamžik D. Bárty, který v 74. minutě vstřelil svůj třetí gól v utkání, následovaný gólem O. Jeřábka v 77. minutě. L. Mach uzavřel skóre v 80. minutě, když zkompletoval svůj hattrick a poslal Sokol České Heřmanice do vedení 8:1.

Celkově lze říci, že Sokol České Heřmanice byl během celého utkání dominantním týmem a zaslouženě si připsal vysoké vítězství. D. Bárta a L. Mach byli nejvýraznějšími hráči zápasu, přičemž oba zaznamenali hattricky, které výrazně přispěly k vítězství jejich týmu



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: Po prvních pár minutách se zdálo, že zápas bude jasnou záležitostí, hosté se však za stavu 2:0 zvedli a dokonce se jim povedlo snížit. Dobrou pasáž hostů však přerušil Jirsák krásnou střelou z přímého kopu, od této chvíle už byl zápas opět plně v režii domácích. Jasné a zasloužené vítězství Heřmanic.

TJ Svitavy B
Jakub Škáva: Klasicky nám utekl začátek zapasu…trosku jsme přeskupili rozestaveni, snížili, ale domácí nás prostě svou aktivitou, pohybem, důrazem a asi větší chuti jasně předčili. My se ve 2. Poločase do par šancí dostali, bohužel neproměnili. Heřmanice se dostávali do šanci vcelku snadné a s klidem a přesvědčivým vedením v zádech dal promenovali své šance. Výsledek kruty, ovšem objektivně reálný odraz naší obranné fáze.



Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - J. Růžička [-] (59. M. Brychta [-] ) , O. Jeřábek [-] , T. Jirsák [-] , J. Šplíchal [-] (75. J. Balcar [-] ) , T. Pánek [-] (19. D. Uher [-] ) , D. Bárta [-] , L. Mach [-] , M. Vrána [-] , J. Ostřížek [-] (75. M. Kučera [-] ) , J. Kanta [-]

TJ Svitavy B
T. Polák [-] - D. Juřík [-] , J. Špička [-] , Š. Mauer [-] , R. Kuda [-] (62. M. Skalický [-] ) , D. Bednár [-] , J. Škáva [-] , D. Svoboda [-] , P. Juřík [-] , M. Ovad [-] , J. Tůma [-] (67. R. Ťapaják [-] )

ŽK: 39. O. Jeřábek - 30. R. Kuda , 71. D. Juřík , 83. J. Špička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOPECKÝ Tomáš - PAGÁČ Ladislav, SUCHOMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: René Werner
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích