2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 10:15

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřbranková remíza


Branky


5

Letohrad B a České Heřmanice se utkaly v 22. kole okresního přeboru Pardubického kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový první poločas

Zápas skončil remízou 2:2, přičemž domácí Letohrad se ujal vedení již v 5. minutě, když se trefil Jiří Kadlec. V 19. minutě zvýšil Denis Štusák na 2:0 a zdálo se, že Letohrad bude mít zápas pod kontrolou. Avšak hosté z Českých Heřmanic se nevzdali a v 27. minutě snížil David Bárta na 2:1.

 

Ve druhé půli se hrál velmi vyrovnaný zápas a dlouho se zdálo, že Letohrad dokáže své vedení udržet a získat tak tři body. Bohužel pro něj v 73. minutě přišel vyrovnávací gól Lukáše Macha a utkání tak bylo opět vyrovnané. Obě mužstva se snažila v závěru utkání strhnout vítězství na svou stranu, ale nakonec se už skóre neměnilo a utkání skončilo nerozhodně 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: V zápase začali mnohem lépe domácí, kteří šli hned po první akci do vedení, kdy se po odražené střele ve vápně nejlépe zorientoval Kadlec. Domácí pokračovali ve svém tlaku, v 19. minutě navýšil po samostatném úniku Štusák. S hosty už to začínalo vypadal poměrně bledě, avšak nedlouho po druhém gólu domácích se podařilo skvěle umístěnou střelou snížit Bártovi. Ve druhém poločase byly aktivnější Heřmanice, měly více ze hry a v 73. minutě vyrovnal Mach po rohovém kopu. Ke konci utkání měly oba týmy možnost rozhodnout, avšak již se nic závažného nestalo. Zápas dvou rozdílných poločasů, podle mě zasloužené remíza, diváky musel zápas bavit.



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - F. Faltus [-] (46. J. Počtýnský [-] ) , J. Kadlec [-] , P. Dušek [-] , D. Štusák [-] , M. Filip [-] (46. M. Švercl [-] ) , D. Preclík [-] , L. Netolický [-] (61. M. Pokorný [-] ) , I. Shymchyshyn [-] (77. K. Zeman [-] ) , J. Vencl [-] , M. Štefek [-] (46. J. Hiller [-] )

TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - J. Kanta [-] (63. J. Balcar [-] ) , O. Jeřábek [-] , P. Jílek [-] , T. Jirsák [-] , J. Šplíchal [-] , T. Pánek [-] (46. J. Ostřížek [-] ) , D. Bárta [-] , L. Mach [-] , M. Vrána [-] , J. Šmejdíř [-] (46. D. Uher [-] )

ŽK: 90. D. Preclík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Komínek Lukáš - JUREČEK Michal, ILNYTSKA Marta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra domácích