Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi Dolním Újezdem a Tatenicemi!


Branky


7

Dolní Újezd a Tatenice se střetly v napínavém zápase v rámci 18. kola 1.A třídy Pardubického kraje, který nakonec skončil vítězstvím hostů 5:4.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů v prvním poločase

Zápas začal velmi rychle a již v 9. minutě se hosté ujali vedení díky gólu Davida Tareše. Domácí však dokázali rychle odpovědět a během následujících 5 minut se jim podařilo skórovat hned dvakrát díky Lukáši Jirečkovi.

Oba týmy pokračovaly ve vyrovnané hře a přišly další branky. V 14. minutě zvýšil Jireček svůj osobní účet na 2 góly a v 20. minutě se trefil i Radek Vanat.

Hosté však nevzdávali a dokázali v závěru poločasu srovnat díky dalším gólům Davida Tareše a Martina Hubálka.

Knápek rozhodl v nastavení

Druhý poločas začal podobně jako ten první, hosté se ujali vedení v 51. minutě díky dalšímu gólu Tareše, na který však opět dokázali domácí odpovědět.

V 85. minutě se zapsal do střelecké listiny Petr Frank a srovnal na 4:4. Zápas tak směřoval k remíze, ale hosté měli v závěru větší chuť do útoku a v nastaveném čase se trefil Miroslav Knápek a zajistil tak Tatenicím vítězství 5:4.

Celkově se jednalo o velmi vyrovnaný zápas, ve kterém bylo hodně branek a šancí na obou stranách.

Zápas rozhodla větší chladnokrevnost v závěrečné fázi u hostů, kteří dokázali vstřelit rozhodující gól a odvézt si tak 3 body.

Domácí tým si zápas zřejmě bude vyčítat zejména kvůli promarněným šancím a mnoha individuálním chybám v defenzivě. Na druhé straně hosté dokázali využít své šance a ukázali výborný týmový výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Újezd
David Hubinka: Vstup do zápasu se nám bohužel nepovedl a dostali jsme rychlou branku. Naštěstí jsme na to dokázali rychle reagovat a zápas otočit. Závěr zápasu jsme opět polevili a do šaten se šlo za nerozhodného stavu. Druhý poločas byl víc poklidný a z mého pohledu z naší strany o něco lepší. Opět nám bohužel nevyšel konec poločasu

Tatenice
René Werner: Prvních 25 minut byl soupeř lepší a i když jsme dali první gól soupeř zaslouženě vedl 3:1. Potom jsme byli trošku nervózní a nedařilo se nám moc tvořit ale strašně nám pomohl druhý gól na 3:2. Myslím si že tam jsme dostali trošku klid do záložní řady a gól v 45 minutě z rohu nás dostal zpět do zápasu 3:3. Ve druhém poločase po akci z pravé strany po centru R. Glocara do vápna se jsme se ujali vedení hattrick D. Tareše byl dokonán a Tatenice poprvé na jaře vedli. V 85. Minutě po hezké akci z levé strany přišel centr do vápna a kapitán hostí vyrovnal 4:4. A nakonec 96 minuta M. Knápek se dostal k míči na na hranici ofsaidu Rozhodčí tuto situaci vyhodnotil jako (No ofiside) a po klíče domácímu golmanovi do levé strany proměňuje šanci 5:4 pro Tatenice. My jsme samozřejmě rádi protože jsme hráli na jaře dobře i když výsledky tomu nenapovídají a bereme to jako důležitou výhru.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
P. Váně [-] - R. Vanat [-] , L. Jireček [-] , M. Jireček [-] , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , M. Frňka [-] , M. Vomáčka [-] , P. Drahoš [-] , J. Rejman [-] (75. M. Vanat [-] ) , D. Kabrhel [-]

Tatenice
R. Herzog [-] - R. Glocar [-] , T. Chládek [-] (75. R. Podloucký [-] ) , D. Tareš [-] (65. P. Prokop [-] ) , M. Knápek [-] , M. Hubálek [-] , J. Totušek [-] (96. D. Šembera [-] ) , R. Kyselo [-] , P. Soukop [-] (29. A. Finger [-] ) , P. Knápek [-] , R. Werner [-]

ŽK: 81. P. Váně .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - JUREČEK Michal, JÍLKOVÁ Barbora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jakub Škáva
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích